- Konu Sahibi Konu Sahibi
1030 da gördüm fakat internette RX550 nin daha iyi performans verdiiği yazıyordu ondan dolayı RX550 almayı düşünüyorum1030 da bakabilirsin. bir tık daha ucuz fiyatı. performansları benzer.
1030 da gördüm fakat internette RX550 nin daha iyi performans verdiiği yazıyordu ondan dolayı RX550 almayı düşünüyorum1030 da bakabilirsin. bir tık daha ucuz fiyatı. performansları benzer.
750-800 arası
aralarında aşırı bir fark yok. bazı oyunlarda biri daha iyi bazı oyunlarda diğeri. tam rakip kartlar.1030 da gördüm fakat internette RX550 nin daha iyi performans verdiiği yazıyordu ondan dolayı RX550 almayı düşünüyorum
üyelik 1 yıllık, başka satılık ürünü yok, ürünün fotoğrafı yok, ocak 2021de ilana eklenmiş ve hala satılmamış. ayrıca kayseride. get yok, satıcının get açacağını da sanmam.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Tamamda elden alabilir veya get açar ise ordan alır teat eder edemez ise buraya konu açar birlikte kontrol ederiz bu ne celallik?aralarında aşırı bir fark yok. bazı oyunlarda biri daha iyi bazı oyunlarda diğeri. tam rakip kartlar.
GT 1030 vs RX 550 Test in 6 Games (i3 6100) - YouTube
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
üyelik 1 yıllık, başka satılık ürünü yok, ürünün fotoğrafı yok, ocak 2021de ilana eklenmiş ve hala satılmamış. ayrıca kayseride. get yok, satıcının get açacağını da sanmam.
hepsini geçtim ben şahsım adına sahibindene hiiiiiiiç güvenmiyorum. çiklet bile almam oradan. anca aynı şehirde olacak da gidip bakıp test edip alacaksın. yoksa 1 hafta sonra forumda konu açar arkadaş, dolandırıldım ne yapmalıyım diye.
ilanı attığın adamın profilinde gaziantep yazıyor. ilan kayseride. neden bu ilanı attın? en ucuzu diye. diğer ilanlar 1200-1300ken neden bu 870? bal gibi dolandırıcı ilanı.Tamamda elden alabilir veya get açar ise ordan alır teat eder edemez ise buraya konu açar birlikte kontrol ederiz bu ne celallik?
İnsanların ahını almanızı önermem ,nerden biliyorsunuz dolandırıcı olduğunu?ilanı attığın adamın profilinde gaziantep yazıyor. ilan kayseride. neden bu ilanı attın? en ucuzu diye. diğer ilanlar 1200-1300ken neden bu 870? bal gibi dolandırıcı ilanı.
profilinde gaziantepte olduğu yazıp, kayseride ilan açan, sitedeki en ucuz ilan. üyelik yeni, başka ilan yok. kartın fotoğrafı yok. dolandırılanlar genelde insanlara çok güvendikleri için dolandırılıyor.İnsanların ahını almanızı önermem ,nerden biliyorsunuz dolandırıcı olduğunu?
Dostum adama kefil olmadım bu 1profilinde gaziantepte olduğu yazıp, kayseride ilan açan, sitedeki en ucuz ilan. üyelik yeni, başka ilan yok. kartın fotoğrafı yok. dolandırılanlar genelde insanlara çok güvendikleri için dolandırılıyor.
sırf atmış olmak için ilan atıyorsunuz. sonra insanlar burada tavsiye edildi diye güvenip almaya kalkıp dolandırılıyor. neden diğer ilanlarda en düşük 1200 lirayken bu kart 870? bunu anlat tamam sen haklısın diyeceğim.Dostum adama kefil olmadım bu 1
2 kimseye eft havale ile para gönderilmez bu 2
3 nerden biliyorsun??
Dostum adama kefil olmadım bu 1profilinde gaziantepte olduğu yazıp, kayseride ilan açan, sitedeki en ucuz ilan. üyelik yeni, başka ilan yok. kartın fotoğrafı yok. dolandırılanlar genelde insanlara çok güvendikleri için dolandırılıyor.
BiDk ben buraya kartı öneri için atıyorum satan adamıda tanımıyorum?sırf atmış olmak için ilan atıyorsunuz. sonra insanlar burada tavsiye edildi diye güvenip almaya kalkıp dolandırılıyor. neden diğer ilanlarda en düşük 1200 lirayken bu kart 870? bunu anlat tamam sen haklısın diyeceğim.
o zaman hemen konu açalım. 1200 liralık kart 870 oldu. büyük indirim. ilk kim dolandırılacak yarışması gibiDostum adama kefil olmadım bu 1
2 kimseye eft havale ile para gönderilmez bu 2
3 nerden biliyorsun??
BiDk ben buraya kartı öneri için atıyorum satan adamıda tanımıyorum?
Olamazmı serbest piyasa zamanında 650liraya gtx 770 almıştım ozamanki piyasası 1000tl idi adamdan get ile aldım kontrol ettim kartı aldım?
Kartı benmi satıyorum veya kefilim?o zaman hemen konu açalım. 1200 liralık kart 870 oldu. büyük indirim. ilk kim dolandırılacak yarışması gibi![]()
linki ben mi attım? sen önermişsin. yatırım tavsiyesi verip ytd yazmak gibi. ne alabilirim sorusuna kartı atıp, ben mi satıyorum demek.Kartı benmi satıyorum veya kefilim?