SİSTEMİ ALDIM ARTIK HAYIRLI OLSUN SONRASI İÇİN TAVSİYELERİNİZ 5 5600x V 3060

Psu o kadar kötü olacağını sanmıyorum baktığım kadarı ile bir sorun olan konu var mıdır acaba?
psu fena değilde kasa berbat hele 3060 la kullanacaksın yakın zamanda değişmen gerekebilir

PSU çok mu kötü yahu?
Sadece 3 adet koruması var, teknik olarak da pek kaliteli model değil, olayı yarı modüler olması.
Yurt dışında da önerilmeyen, yerilen bir PSU. Çok kötü değil, iyi de değil. Bu seviyede bir sisteme olmamış.
Kasa da hiç iyi değil. Sisteme bu kadar para vermenize rağmen SSD, DRAM-less model. Pek iyi tercihler değil.

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederimm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece 3 adet koruması var, teknik olarak da pek kaliteli model değil, olayı yarı modüler olması.
Yurt dışında da önerilmeyen, yerilen bir PSU. Çok kötü değil, iyi de değil. Bu seviyede bir sisteme olmamış.
Kasa da hiç iyi değil. Sisteme bu kadar para vermenize rağmen SSD, DRAM-less model. Pek iyi tercihler değil.
Yorumların için teşekkür ederim fakat ekran kartı fiyatına sistem alınca daha sonra halledebilirim diye düşündüm

Fiyatı şu an 13.356,88₺ olarak gözükmekte. Acaba parçalar mı değişti

Güzel kasa, güle güle kullan

Psu bence o kadar kötü değil.

Kasanın hava akışı rezalet diye biliyorum.
PSU kesinlikle değişmelisin o psunun korumları az ve iç yapısı çok eski.

Fiyatı şu an 13.356,88₺ olarak gözükmekte. Acaba parçalar mı değişti

Güzel kasa, güle güle kullan
Psu giriş seviyesi eklendi ben işlemciyi 5 5600x yapmıştım anakart stoğu kalmadığı için üst seviye +800 olan eklendi

Geri