RefX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,948
O tür şeyleri yapamam sanırım. Başka yapabileceğim bir şey var mı ?Operasyondan görev yapıp yıldızlar ile alınan kasalardan alın.
Onlar operasyon bitince değerlenecekmiş.
O tür şeyleri yapamam sanırım. Başka yapabileceğim bir şey var mı ?Operasyondan görev yapıp yıldızlar ile alınan kasalardan alın.
Onlar operasyon bitince değerlenecekmiş.
Sanmıyorum o para ile oyun alırsınız anca.O tür şeyleri yapamam sanırım. Başka yapabileceğim bir şey var mı ?
Şu an para yok zatenSanmıyorum o para ile oyun alırsınız anca.
Bende öyle düşünüyordum, "fabrikadan yeni çıkmış" çıkarsa falan, sonuç;ikisi de var dostum, çok kararsız kaldım şimdio riski alıp bin liralar kazanmak da var ama çok düşük bi ihtimal biliyoruım
Ben 2 kere kasa açtım birinde 50kuruşluk eşya çıktı. Diğerinde 1 tl katladımBende öyle düşünüyordum, "fabrikadan yeni çıkmış" çıkarsa falan, sonuç; Alıntıyı görüntüle
Açtığım kasa "parçalanmış kasa".
Dostum kasa açmak gibi bir hata yapma benceson durum 90 TL yaptım bakiyeyiyıllardır envanterde duranları sattım
evet vazgeçtim açmaktan, oyun alacağım galibaBen 2 kere kasa açtım birinde 50kuruşluk eşya çıktı. Diğerinde 1 TL katladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum kasa açmak gibi bir hata yapma bence
Rainbow indirimde sanırım , bakabilirsinizevet vazgeçtim açmaktan, oyun alacağım galiba
o da var epic hesabımda, başka oyun önerileri alabilirimRainbow indirimde sanırım , bakabilirsiniz
Sende de her oyun varmış heo da var epic hesabımda, başka oyun önerileri alabilirim
genel herkesin oynadığı oyuınlar varSende de her oyun varmış he![]()
Witcher 3 goty edition 16 tl civarı bir şey onu alabilirsin shadow of mordor 24 tl ohh miss kaldı 20 tl ye git 1 kutu aç çıkarsa kar çıkmazsa saglık olsunCSGO envanterimi satarak 60 TL topladım, anahtar alıp kasa açmak istiyorum ama emin değilim. Sizce ne yapayım?