Hayatınızın değerini bilin..

Geçmiş olsun diyenlere çok teşekkürler. Ama
Hocam Allah'tan ümit kesilmez, ben bir tıp öğrencisi olarak ileride çaresinin bulunabileceğini düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun 🙏

Ben aslında @BaşaramadıkAbi bu arkadaşımın hesabı
Her zaman şükür edin.
Yaşım 16.
Sağlıklı kişilere göre ömrümüz daha kısa.
Sabah 3 Akşam 1 tane şurup içiyorum (hap yutamıyorum) Akşam yaklaşık 10dk yapmam gereken tedavi var ondan önce 2dk lik bir şey daha, 30dk sonra fizyoterapi.
Amacım halinize şükür etmeniz..
Sabahları da küçük bi tedavim var.
Geçmiş olsun :(

Allah yardımcın olsun dostum. Gerçekten de zor bir durum. Bir şeyin kıymetini o şey elimizden gitmeden anlayamıyoruz maalesef.

Her zaman şükür edin.
Yaşım 16.
Sabah 3 Akşam 1 tane şurup içiyorum (hap yutamıyorum) Akşam yaklaşık 10dk yapmam gereken tedavi var ondan önce 2dk lik bir şey daha, 30dk sonra fizyoterapi.
Bu hayatta değerini bilmemiz gereken tek şey sağlık ve sağlık.. Gecmis olsun dostum

Geçmiş olsun diyenlere çok teşekkürler. Ama
Geçmiş olsun kardeşim. Arkadaşların dediği gibi Yüce yaradan Allah'tan umut kesilmez. Hayatın tadını çıkar. Er geç hepimiz aynı yere gideceğiz. Moralini bozma. Her zaman pozitif düşün, pozitif yaşa. Korona hariç :)

Geçmiş olsun kardeşim. Arkadaşların dediği gibi Yüce yaradan Allah'tan umut kesilmez. Hayatın tadını çıkar. Er geç hepimiz aynı yere gideceğiz. Moralini bozma. Her zaman pozitif düşün, pozitif yaşa. Korona hariç :)
Çok şükür corono olmadım olsaydım çoktan gg olmuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moralinizi bozduysam özür dilerim.

Geçmiş olsun ama anlamadim yani senin çocuğun olmayacak mi
Her zaman şükür edin.
Yaşım 16.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri