Series X vs Series S

Jack_Daw

80+
Reaksiyon skoru
208
Gt1030 ekran kartı olan bir pc'im var cs valo tarzı espor oyunları için yeterli seviyede, şuan fiyatlar çok yüksek olduğu için pc'yi geliştirmektense xbox almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Oyunları 1080p de oynayacağım. 1080p performansı olarak series s yeterlimidir yoksa series x mi almalıyım? Series x e yeterli bütçem var fakat oyunları 1080p de oyayacağım o yüzden series s daha mantıklı geliyor sizin bu konuda öneriniz nedir?

Bence series s al yeterli olur

Gt1030 ekran kartı olan bir pc'im var cs valo tarzı espor oyunları için yeterli seviyede, şuan fiyatlar çok yüksek olduğu için pc'yi geliştirmektense xbox almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Oyunları 1080p de oynayacağım. 1080p performansı olarak series s yeterlimidir yoksa series x mi almalıyım? Series x e yeterli bütçem var fakat oyunları 1080p de oyayacağım o yüzden series s daha mantıklı geliyor sizin bu konuda öneriniz nedir?
series s yeterli olur

Oyunları 1080p de oynayacağım. 1080p performansı olarak series s yeterlimidir yoksa series x mi almalıyım? Series x e yeterli bütçem var fakat oyunları 1080p de oyayacağım o yüzden series s daha mantıklı geliyor sizin bu konuda öneriniz nedir?
XSS alın. Boşuna bütçeyi zorlamaya gerek yok.

Series s daha mantıklı

Senle aynı durumdayız bende de RX550 var ve günlük işlerimi halledebiliyorum. Bende yakın zamanda Series S alacağım.
1080p çözünürlük için Series S yeterli olur diye düşünüyorum.

4k monitörün yoksa Series X gereksiz

4k televizyonunuz varsa series x alın 1080p var ise series s alın ama ileride series x çok daha avantajlı olur ben series s aldım memnumum gamepass ile bethesta oyunlarının tadını çıkarıyorum

Geri