Yardım Steelseries Arctis (5) Kullananlar Yardım Edebilir mi?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
İncehesaptan cuma günü gaming gecesi indiriminde 650₺ ye Arctis 5 aldım.
Elimde de İtopya'dan almış olduğum HyperX Cloud 2 kulaklığı var ve bu kulaklığı iade edeceğim için farklı bir kulaklık arayışına girdiğimde genel olarak arctis 5 in önerildiğini gördüm ve indirimde de yakalamışken neden almayayım dedim. Cloud 2 de 7.1 ses kartı olmasına rağmen yakından uzaktan alakası olmadığı için iade ediyorum.
Arctis 5 bugün elime ulaştı ve kutudaki bantın açılmış olduğunu gördüm. Sorun olmaz deyip kulaklığı denemek istediğimde maalesef sesin tüm yerlerde full olmasına (%100) rağmen sanki ses seviyesi (%30-50) gibi bir ses vermesi canımı aşırı sıktı.
Bir sürü makalede benim yaşadığım sorunu yaşayan onca insanlar gördüm. Kimisi SS3 Engine ile Realtek in çakıştığını söylüyor kimiside üründe sıkıntı olduğunu söylüyor.
Acaba sorun nedir, nasıl çözülür, iade etmeme gerek kalmadan problemi nasıl çözerim bi yardımcı olursanız çok sevinirim...

sesin az gelmesi sorununun eyden kaynaklı olduğunu bilmiyoruz fakat game chat modu butonunu ortada yap engine 3 yazılımı üzerinden ses ayarlarına bakabilirsin bir de kulaklığın üzerindeki düğmeleri kurcala

internete dolaştığım zaman fark ettim bir çok kişi bu konudan şikayetçi

sesin az gelmesi sorununun eyden kaynaklı olduğunu bilmiyoruz fakat game chat modu butonunu ortada yap engine 3 yazılımı üzerinden ses ayarlarına bakabilirsin bir de kulaklığın üzerindeki düğmeleri kurcala
Hocam game chat ayarını ortada kullanıyorum ve tüm ayarları yapmama rağmen sonuç nafile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

internete dolaştığım zaman fark ettim bir çok kişi bu konudan şikayetçi
Maalesef hocam bende aldıktan sonra hatta kargo geldikten sonra aynı sorunu yaşadağımda merak ettiğim bir bakayım derken gördüm

Hocam game chat ayarını ortada kullanıyorum ve tüm ayarları yapmama rağmen sonuç nafile

Maalesef hocam bende aldıktan sonra hatta kargo geldikten sonra aynı sorunu yaşadağımda merak ettiğim bir bakayım derken gördüm

iade etmekten başka çare kalmıyo ben de yazın arctis 5 almayı düşünüyordum inşallah pişman olmam

iade etmekten başka çare kalmıyo ben de yazın arctis 5 almayı düşünüyordum inşallah pişman olmam
İade talebini başlatacağım zaten ama eğer sorun çözülebilir bir şeyse hiç uğraşmayayım diye soruyorum

7.1 i açsamda kapatsamda sonuç aynı ayarlara baktım ama hala aynı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (5).webp
    Ekran Görüntüsü (5).webp
    40.2 KB · Hit: 119
İade talebini başlatacağım zaten ama eğer sorun çözülebilir bir şeyse hiç uğraşmayayım diye soruyorum

7.1 i açsamda kapatsamda sonuç aynı ayarlara baktım ama hala aynı
dostum ekolayzer ayarlarının hepsini fulle çekmeyi denermisin

Realtek ile çakışma yaptığı doğru, fakat Artcis 3 kullanıcıları bu problemi yaşıyorlardı. Realtek yazılımını komple kaldırıp, cihaza reset atıp ss yazılımını kurmayı denermisin? Bu arada bantın açılmış olması olağan bir durum değil. Satıcı firma ürünü kontrol edip kargoladıysa tamam ama diğer türlü şüphe uyandırdı.

bir denemenizde fayda var aynı sorunu logitech g230 da yaşamıştım çok zaman önce ve böyle çözdüm

Realtek ile çakışma yaptığı doğru, fakat Artcis 3 kullanıcıları bu problemi yaşıyorlardı. Realtek yazılımını komple kaldırıp, cihaza reset atıp ss yazılımını kurmayı denermisin? Bu arada bantın açılmış olması olağan bir durum değil. Satıcı firma ürünü kontrol edip kargoladıysa tamam ama diğer türlü şüphe uyandırdı.
Hocam realtek yazılımını nasıl kaldırabilirim peki yardımcı olur musunuz?

bi denemenizde fayda var aynı sorunu logitech g230 da yaşamıştım çok zaman önce ve böyle çözdüm
Bakacağım hocam teşekkürler

Ayarlarında compression gibi bir şey olacaktı, sessiz kısımların sesini arttırıp maksimum sesi biraz kısıp sabit bir ses veriyordu, biraz incelersen görürsün.
bide ses çıkışının olduğu seçiyoruz ya
SteelSeries Arctis 5 Game + SSE3" orda ne yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri