Dolar kurundaki düşüş ve stoklar

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
955
Ben bu konuyu ilk açtığımda dalga geçenler vardı Haziran ayını bekleyin stoklar yenilensin dolar düşüş gösterecektir diye inşallah da aşagıya doğru inmeye başladı hazirana kadar böyle devam ederse 6.30 civarlarında kuru görürsek daha rahat sistem toplarız diye düşünüyorum.

Ben bu konuyu ilk açtığımda dalga geçenler vardı Haziran ayını bekleyin stoklar yenilensin dolar düşüş gösterecektir diye inşallah da aşagıya doğru inmeye başladı hazirana kadar böyle devam ederse 6.30 civarlarında kuru görürsek daha rahat sistem toplarız diye düşünüyorum.
Doların 5.50 olduğu dönemlerin daha iyi olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Dolar 6.30 olursa düştü sanmayın. Zaten dolar 6.30 civarındaydı.
Dolar bugün tek seferde 5 TL'ye düşse bile, piyasadaki ürünlerin stok yenilenmesi, kargo gemilerinin gelmesi, nakliyesi, vergisi vs. vs. vs.
Kısa dönemde piyasa fiyatlarında aman aman düşüş olmaz.

Eğer 500 TL bile farketsin bizim için iyi herkes fiyatlar yüksek tutuyor firmayla görüştüğümüzde kurun dalgalanmasını söylüyorlar şimdi düşüşe geçerse ellerinde tek stok kalıyor onlarda yenilenince 5 binlik sisteme 6 bin yazamayacaklar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6.30 olmasi normalesme olur dusus olmaz
Piyasa normalleşsin oda iyidir.

6.30 olmasi normalesme olur dusus olmaz
Dolar 6.30 olursa düştü sanmayın. Zaten dolar 6.30 civarındaydı.
Dolar bugün tek seferde 5 TL'ye düşse bile, piyasadaki ürünlerin stok yenilenmesi, kargo gemilerinin gelmesi, nakliyesi, vergisi vs. vs. vs.
Kısa dönemde piyasa fiyatlarında aman aman düşüş olmaz.
Parçalar yurt dışı ağırlıklı geliyor dolar kuruyla dolar düştüğü zaman nasıl aman aman düşüş olmuyor şuan 6 ya düşsün dolar Haziran ayında 6 binlik sistemi 4.5 a alırız.

Eğer 500 TL bile farketsin bizim için iyi herkes fiyatlar yüksek tutuyor firmayla görüştüğümüzde kurun dalgalanmasını söylüyorlar şimdi düşüşe geçerse ellerinde tek stok kalıyor onlarda yenilenince 5 binlik sisteme 6 bin yazamayacaklar.

Parçalar yurt dışı ağırlıklı geliyor dolar kuruyla dolar düştüğü zaman nasıl aman aman düşüş olmuyor şuan 6 ya düşsün dolar Haziran ayında 6 binlik sistemi 4.5 a alırız.
Tabi stoklara bağlı birazda

Dolar düşüyor stok bitiyor. Bütçesi monitör dahil 4k civari olanlar çok zorlanıyor (ben dahil).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,622
Üyeler
186,509
Son üye
alperenn06x
Geri