ugurkalan1
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
DDU ile ekran kartı driver'ımı silmek istiyorum. Ama bazıları sildikten sonra ekran gelmediğini söyledi. Ne yapmalıyım?
bu uygulama mı kuruyorumHiç yaşamadım, yaşayanı da görmedim. Doğru şekilde yaparsanız yaşamazsınız.
nasıl dogru yaparız ben bılmıyorum.hangı uygulamadan yapılıyor
baglantı atar mısın bende de drıver sorunu var
Post automatically merged:
bu uygulama mı kuruyorum
sıtesını bana atar mısın ben sahte sıtelerı bulabıldım tehlıkelı olabılır fılan dıyorRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Attığım linke yazının başında var.bu uygulama mı dogru mu yanı sıtesını sen paylasır mısın ben bulamadım
Post automatically merged:
sıtesını bana atar mısın ben sahte sıtelerı bulabıldım tehlıkelı olabılır fılan dıyor
tamm gelısmelerı haberdar ederım benım fazla bır bılgım yokAttığım linke yazının başında var.
Alıntıyı görüntüle
Benim de çok yoktamm gelısmelerı haberdar ederım benım fazla bır bılgım yok
tmm tesekurler yuklemıyorum ozaman sorun cıkarsa sevıse verırım ama nomal hıcbırsey yuklemesem duzelmez mı duzeltemez mıyımBenim de çok yokKonu açarsınız bir sorun olursa
![]()
çözdün mü?tmm tesekurler yuklemıyorum ozaman sorun cıkarsa sevıse verırım ama nomal hıcbırsey yuklemesem duzelmez mı duzeltemez mıyım
cozemedım soyle bırsey geldı neye basım bılıyorsançözdün mü?
alttaki windows yazanı seçip devam etcozemedım soyle bırsey geldı neye basım bılıyorsanAlıntıyı görüntüle
kanka benım yenı actıgım konuya bak oradan baktım ekran kartını sep yenıden baslat yaptım 3 drıverı sıldı bak bırsey olur mu sıldındı dıye eskısı yenısı 3 tane dosyayı sıldı bırsey olur mu ekran kartı da sılındı yukluyorum ama dogrumu yukledıgım yeralttaki windows yazanı seçip devam et