- Reaksiyon skoru
- 22,493
hm peki ben testten falan anlamıyorumghosting yoksa rahatsız etmez
hm peki ben testten falan anlamıyorumghosting yoksa rahatsız etmez
hocam her monitörde yokhm peki ben testten falan anlamıyorumDell S2421HGF'de ghosting var mı reis ?
kaç dakikalık tavsiye edersin reis ? derslerden sonra denerimhocam her monitörde yok
istisnai bir durum
test yaptıktan sonra o ekranı kapatınca hala daha ufolar dönüyorsa vardır
hocam aç 5 10 dk dursun yeterli olurkaç dakikalık tavsiye edersin reis ? derslerden sonra denerim
tamamdır reis derslerden sonra yapacağım; bittikten sonra başka bir sekmeye mi geçeyim yoksa masaüstüne mi ?hocam aç 5 10 dk dursun yeterli olur
Dakikalık bir test değil. Aç testi eğer ufo akıcı bir görüntüye sahip değil ve arkasında iz bırakarak gidiyor ise ghosting vardır. Açar açmaz anlarsın zaten.kaç dakikalık tavsiye edersin reis ? derslerden sonra denerim
testi bitir masaüstüne geç ve sadece izletamamdır reis derslerden sonra yapacağım; bittikten sonra başka bir sekmeye mi geçeyim yoksa masaüstüne mi ?
arkasında iz bırakmadan gidiyor yani ghosting yok değil mi ?Dakikalık bir test değil. Aç testi eğer ufo akıcı bir görüntüye sahip değil ve arkasında iz bırakarak gidiyor ise ghosting vardır. Açar açmaz anlarsın zaten.
hocam bir şey olmadı ufolar gitti benim gözler bozuk annem baktı bir şey yokmuş çok hızlı dönüyoraby yarım saat bu atılan linkteki siteyi açık bırak 15 dk da olur 5dk da
sana bağlı
ama ekranda bu ufolar dönsün
sonra bi anda kapat
ekranda hala ufolar arkada devam ediyorsa ghosting vardır
Evet.arkasında iz bırakmadan gidiyor yani ghosting yok değil mi ?
tamamdır sağ olEvet.
aga emin olmak telefondan foto çektim bu sefer de bulanık çıktıEvet.
Fotoğrafla anlayamazsın zatentamamdır sağ ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga emin olmak telefondan foto çektim bu sefer de bulanık çıktıtelefondan mı kaynaklıdır ?