Glioma
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,516
Anladık neden 3 kere yazdın?sadece PUBG teknolojik versiyonunu oynamak istiyorum uygun olabilecek bu vardı
Anladık neden 3 kere yazdın?sadece PUBG teknolojik versiyonunu oynamak istiyorum uygun olabilecek bu vardı
optimizasynu baya iyi o sistemde çok yüksek fps görürsünPUBG göre optimizasyonları vs daha iyi
herkese söyledim Görmedin herhaldeAnladık neden 3 kere yazdın?
peki beraber oynarmıyızPUBG göre optimizasyonları vs daha iyi
oynarız neden olmasınherkese söyledim Görmedin herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki beraber oynarmıyız
peki kendi sistemimle rahat oynarmıyım bi bakıcam internetten 1 saat var inmesine bir bakalım nasılmış nickimi yazıcam sizeoynarız neden olmasın
güzel ama arkadaş olmaddan sıkar.
ben steam den oynuyorum ama genede fark etmiyor origin falan en düşükte 90 100 arası full dede 65 80 arası alırsın diye tahmin ediyorumpeki kendi sistemimle rahat oynarmıyım bi bakıcam internetten 1 saat var inmesine bir bakalım nasılmış nickimi yazıcam size![]()
haklı tek girince 1 el atıp çıkıyorum arkadaş olunca sarıyorgüzel ama arkadaş olmaddan sıkar.
peki benim bir sorum vbar oyunlarda ekran kartı kullanımım %100 den aniden %30 %40 lara inip çıkıyor neden olabilir bozuk olabilir mi ? oyunuma etki etmiyor ama sinirimi bozuyorben steam den oynuyorum ama genede fark etmiyor origin falan en düşükte 90 100 arası full dede 65 80 arası alırsın diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklı tek girince 1 el atıp çıkıyorum arkadaş olunca sarıyor
bunu yaşayan bi kaç kişi var nedenini bende bilmiyorumpeki benim bir sorum vbar oyunlarda ekran kartı kullanımım %100 den aniden %30 %40 lara inip çıkıyor neden olabilir bozuk olabilir mi ? oyunuma etki etmiyor ama sinirimi bozuyor
bunu yaşayan bi kaç kişi var nedenini bende bilmiyorum