Özel Liseye Geçmeli Miyim?

Reaksiyon skoru
36
Şuan lise 1 öğrencisiyim
-3 5 ay sonra da lise 2 olacağım-
.
Gittiğim okulun başarısı, ortam, hocalar vs çok iyi değil.

Eğer okullar seneye normal eğitime geçerse sizce devletten özele geçmeli miyim, yoksa devlette kalıp dershaneye mi gitmeliyim?

Edit: Burslu.

Ekleme: Özele geçerken yüzdeliğim önemli olur mu?

Son düzenleme:
Şuan lise 1 öğrencisiyim
-3 5 ay sonrada lise 2 olacağım-
.

Eğer okullar seneye normal eğitime geçerse sizce devletten özele geçmeli miyim, yoksa devlette kalıp dershaneye mi gitmeliyim?
Bütçen varsa kesinlikle geç.

ben şuan 10. sınıfa gidiyorum daha dün aldırdım kaydımı final lisesine 11.sınıf ve 12. için mutlaka tavsiye ederim

En iyisi

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Benim abim liseyi özelde bitirdi, oranın ortamı daha pis diyor. Yani parası olan her türlü tip oraya gidiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Şuan lise 1 öğrencisiyim
.

okul nitelikli mi niteliksiz mi?Yüzdeliği kaç? ( şu an okuduğun okulu soruyorum)

Şuan lise 1 öğrencisiyim
.

Bence geçmelisin devlet okulu ile özel okulda asla bir olamaz.

Çalışan her yerde çalışır anlar ama özelde öğretmenler üstüne daha çok durur çünkü sen reklamsın eğer iyi bir üni kazanırsan senin reklamını yaparlar işte bizim öğrencizmiz burayı kazandı falan filan

Geri