YaXbtw
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Yusuf
11. sınıfa geçtim ve arkadaş ortamı hariç okuldan hiçbir zevk ve verim alamıyorum. Dersler ve hocaların cahilliği beni çok rahatsız ediyor. 11. sınıfta açık liseye geçmek istiyorum çünkü artık benim geleceğim ve mesleğim belli, yabancı şirketlerden davet alıyorum, tasarım gruplarıyla çalışıyorum, ülkenin ekonomisi ve eğitim sistemi çökmeye devam ediyor. Bu yaştan bunlarla uğraştığım için okul bana boş geliyor, okul benim için gerçekten zaman kaybı. Ayrıca üniversite için Kanada'ya gitmeyi ve orada yaşamayı düşünüyorum (kuzenim orada yaşadığı için büyük yardımı olacak). Açık liseye geçmeyi düşünmemin sebeplerinden birkaçı şunlar:
Okulun benim hayatım ve planlarım için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ve okul olduğu için işimi yapacak zamanım kalmıyor sizce geçmeli miyim? Açık lise benim ortalamamı yükseltir mi? Çünkü yurt dışı üniversite başvuru için lise not ortalaması önemli. Ayrıca açık lisenin dezavantajları varsa nelerdir?
- 3 yıldır grafik tasarım, animasyon ve web tasarımı ile ilgileniyorum işimde yoğunum, uzun zamandır döviz kazanıyorum ve aylık kazancım +1000$.
- E-ticaret ile uğraşıyorum.
- Fitness için spor salonuna gidiyorum.
- İngilizce kursuna gidiyorum.
- Yurtdışı üniversite başvurusu için lise notları önemli.
Okulun benim hayatım ve planlarım için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ve okul olduğu için işimi yapacak zamanım kalmıyor sizce geçmeli miyim? Açık lise benim ortalamamı yükseltir mi? Çünkü yurt dışı üniversite başvuru için lise not ortalaması önemli. Ayrıca açık lisenin dezavantajları varsa nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım yurtdışında bazı üniversiteler Açık Lise diplomasına sahip olanları kabul etmiyormuş. Sanırım eğer böyle bir şey varsa, bir özel okula yazılacağım ve fazladan ücret verip okula gelmeyeceğim ve notlarım yüksek olacak. (Bir arkadaşımın sınıfında böyle yapan bir çocuk varmış)11. sınıfa geçtim ve arkadaş ortamı hariç okuldan hiçbir zevk ve verim alamıyorum. Dersler ve hocaların cahilliği beni çok rahatsız ediyor. 11. sınıfta açık liseye geçmek istiyorum çünkü artık benim geleceğim ve mesleğim belli, yabancı şirketlerden davet alıyorum, tasarım gruplarıyla çalışıyorum, ülkenin ekonomisi ve eğitim sistemi çökmeye devam ediyor. Bu yaştan bunlarla uğraştığım için okul bana boş geliyor, okul benim için gerçekten zaman kaybı. Ayrıca üniversite için Kanada'ya gitmeyi ve orada yaşamayı düşünüyorum (kuzenim orada yaşadığı için büyük yardımı olacak). Açık liseye geçmeyi düşünmemin sebeplerinden birkaçı şunlar:
- 3 yıldır grafik tasarım, animasyon ve web tasarımı ile ilgileniyorum işimde yoğunum, uzun zamandır döviz kazanıyorum ve aylık kazancım +1000$.
- E-ticaret ile uğraşıyorum.
- Fitness için spor salonuna gidiyorum.
- İngilizce kursuna gidiyorum.