Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,725
- İsim
- Mustafa
- İlgilendiği Kategoriler
- Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Ayet kendi sözü değil Allah'ın sözü. Hadis dediğimiz şey peygamberin sözü bu yüzden böyle bir gücü yok. Allah'ın sözlerini peygamber iletebilir ancak kendisinin gelecekten haberi yokturRum Suresi'nin 3. ayetinde, Rumlar'ın “Dünyanın en alçak yerinde” yenildikleri belirtilir. Peygamber gelecekten haber verip mucizeler sergileyebilir bunu kendinden değil Allahın ona verdiği güç ile yapar yani bilmiş oluyor
"Peygamberlere apaçık tebliğden başka ne vazife var ki?" Nahl Suresi 35. Ayet
De ki, "Ben sizin gibi bir insandan başka bir şey değilim. Tanrınızın bir tek Tanrı olduğu bana vahyedildi. Rabbiyle karşılaşmayı uman herkes erdemli işler yapsın ve Rabbine olan kulluğa hiç kimseyi ortak koşmasın." Kehf Suresi 110. Ayet
De ki, "Ben, sadece sizin gibi bir insanım. Bana, sizin tanrınızın bir tek tanrı olduğu vahyediliyor. O'na yönelin, O'ndan bağışlanma dileyin. Vay ortak koşanlara!" Fussilet Suresi 6. Ayet
Bu ayetlerde söylüyor bak peygamber Kurana ek bir kaynak çıkaramaz sadece Kuran ayetlerini söyleyebilir kendisininde bir beşer olduğunu söylüyor. Kendisi de bir beşer olduğundan hataları var. Üstte belirttim Abese suresinin ilk 10 ayeti Allah peygamberi azarlıyor çünkü peygamber bu hataları olabilir ve hataları olan bir şey hüküm koyucu kurallar indiremez. İndirdiği söylenen kurallarda gördüğün gibi hatalı ve çelişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü herkes PC Mühendisi olmak istiyor. Herkes istediğinden talep artıyor talep arttığından daha çok kişi yazmaya başlıyor. Daha çok kişi yazınca sadece en iyiler girebiliyor bu kadar.Arkadaşlar ben Yazilim mühendisi olacam napim ben türevi insan anatomisini yok atom parçalamayi
Cidden bilen biri varsa neden PC mühendisliği bu kadar fazla sıralama ile alıyor?