Yardım Monitör Seçimi Sizce İyimi

mojo.27

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
3000
Screenshot_2021-04-06-08-10-06-761_com.android.chrome.jpg
Arkadaşlar bu monitörü kullanan varmı ışık sızması ve ghosting problemi çok diyorlar almayı düşünüyorum öncelikle oyun oynamak ve film izlemek için fazla engel olur mu sizce

kaç para o

2k monitöre ihtiyacın varmı sence

En Az 2k
En Az 1 Ms
En Az 165 Hz
Gsync Olması Şart
haa tamam o zaman ona göre bir yoklayayım piyasayı
gaming mi amaç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen onu al
çokda bir şey yok piyasada en ucuz o

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar bu monitörü kullanan varmı ışık sızması ve ghosting problemi çok diyorlar almayı düşünüyorum öncelikle oyun oynamak ve film izlemek için fazla engel olur mu sizce
eğer 32inch istiyorsan fena olmayan bir seçim. Ben de bazı yerlerde ışık sızması ve ghosting olduğunu görmüştüm

eğer 32inch istiyorsan fena olmayan bir seçim. Ben de bazı yerlerde ışık sızması ve ghosting olduğunu görmüştüm
Aynı monitörden bahsediyoruz değil mi fps oyunları oynarken sorun çıkaracak kadar fazla mı peki

Aynı monitörden bahsediyoruz değil mi fps oyunları oynarken sorun çıkaracak kadar fazla mı peki
ne kadar olduğu hakkında fikrim yok evet aynı monitör. Eğer fps odaklı oynayacaksan 32 inch almanı pek önermem 27 inch yeterli olacaktır ama tabii ki sana kalmış

Kullanmadım ama birazcık alıcı yorumları okursan görebilirsin. Birazda şans işi tabi temizde çıkabilir.
Üretilen monitörlerin farkı olma ihtimali varmı yani aynı monitörü alsam düzgün çıkabilir mi ayrıca aldım diyelim kontrol ettikten sonra iade etme şansım varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,898
Üyeler
193,870
Son üye
Batuba
Geri