2700kaç para o
En Az 2k2k monitöre ihtiyacın varmı sence
haa tamam o zaman ona göre bir yoklayayım piyasayıEn Az 2k
En Az 1 Ms
En Az 165 Hz
Gsync Olması Şart
eğer 32inch istiyorsan fena olmayan bir seçim. Ben de bazı yerlerde ışık sızması ve ghosting olduğunu görmüştümAlıntıyı görüntüleArkadaşlar bu monitörü kullanan varmı ışık sızması ve ghosting problemi çok diyorlar almayı düşünüyorum öncelikle oyun oynamak ve film izlemek için fazla engel olur mu sizce
Aynı monitörden bahsediyoruz değil mi fps oyunları oynarken sorun çıkaracak kadar fazla mı pekieğer 32inch istiyorsan fena olmayan bir seçim. Ben de bazı yerlerde ışık sızması ve ghosting olduğunu görmüştüm
Genelde evet. Çoğu kullanıcı şikayetçi ghosting olayındanAynı monitörden bahsediyoruz değil mi fps oyunları oynarken sorun çıkaracak kadar fazla mı peki
ne kadar olduğu hakkında fikrim yok evet aynı monitör. Eğer fps odaklı oynayacaksan 32 inch almanı pek önermem 27 inch yeterli olacaktır ama tabii ki sana kalmışAynı monitörden bahsediyoruz değil mi fps oyunları oynarken sorun çıkaracak kadar fazla mı peki
Bu monitörü kullandın mı söylediğim problemler çok mu varGenelde evet. Çoğu kullanıcı şikayetçi ghosting olayından
Kullanmadım ama birazcık alıcı yorumları okursan görebilirsin. Birazda şans işi tabi temizde çıkabilir.Bu monitörü kullandın mı söylediğim problemler çok mu var
Üretilen monitörlerin farkı olma ihtimali varmı yani aynı monitörü alsam düzgün çıkabilir mi ayrıca aldım diyelim kontrol ettikten sonra iade etme şansım varmıKullanmadım ama birazcık alıcı yorumları okursan görebilirsin. Birazda şans işi tabi temizde çıkabilir.