Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
full 250-300 kb/s hızda devam ediyor steamdan 3mbps hızla indirmişti kısıtlama mı var?
3gb olani indir direkfull 250-300 kb/s hızda devam ediyor steamdan 3mbps hızla indirmişti kısıtlama mı var?
link?3gb olani indir direk
sitede varlink?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben launcher indirerek indiriyorum
indirme hızı gene baya az
20.6 dowloand hızı var şimdi test yaptım
İnternetin 21/5 ve steamda 3-5mb indiriyor saniyedrAllah korumuş işte oynama zula boş ver bırak arkadaşların enayi gibi para ver kazan oyunu oynasınSıkıntı senin internetinle alakalı.
O zaman zula'nın berbat indirme sitesi ile alakalı. Oyunun 3GB'lık dosyasını önce telefonuna indir sonra usb ile bilgisayarına at.İnternetin 21/5 ve steamda 3-5mb indiriyor saniyedr
Oyunu indirdim indirirken bile yavaş ama indirdim güncelleme yapıyor ve 10dk de daha 150mb indiO zaman zula'nın berbat indirme sitesi ile alakalı. Oyunun 3GB'lık dosyasını önce telefonuna indir sonra usb ile bilgisayarına at.
O zaman gece bilgisayarınızı açık bırakın yapacak başka bir şey yok.Oyunu indirdim indirirken bile yavaş ama indirdim güncelleme yapıyor ve 10dk de daha 150mb indi
İndirme hızı o kadar destekliyordur o sitede demek ki. Bence zulaya hiç başlama zula oynamış birisi olarak tavsiyem.full 250-300 kb/s hızda devam ediyor steamdan 3mbps hızla indirmişti kısıtlama mı var?