Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Ve Mars'a insan gönderileceği zaman normal roketler kullanılmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidiş geliş en az 3 yıl kankam EN AZ 3 YIL
Mevcut teknolojiyle Mars'a insansız uzay yolculuğu en az 7 ay sürüyor. İnsanlı yolculukta bu süre en az 9 aya çıkıyor. Seattle merkezli Ultra Safe Nuclear Technologies (USNC-Tech) şirketi ise üzerinde çalıştığı, Nükleer Termal Tahrik (NTP) sistemli bir motorla bu sürenin üç aya düşebileceğini savunuyor.

Mevcut teknolojiyle Mars'a insansız uzay yolculuğu en az 7 ay sürüyor. İnsanlı yolculukta bu süre en az 9 aya çıkıyor. Seattle merkezli Ultra Safe Nuclear Technologies (USNC-Tech) şirketi ise üzerinde çalıştığı, Nükleer Termal Tahrik (NTP) sistemli bir motorla bu sürenin üç aya düşebileceğini savunuyor.
En az dediğinde de geri dönecek yakıt almıyordur herhalde..

En az 9ay demissiniz yani ortalamaya vurusan 1-5 yil eder gidis gelis 3 yil yine 3 yil ediyor

SpaceX'te normal yakıtı tercih etmeyecektir.İnsan gönderecekleri için süreyi kısaltmaları gerekeceğinden.Farklı yakıt ve enerjiler ile gönderilecekler.

En az 9ay demissiniz yani ortalamaya vurusan 1-5 yil eder gidis gelis 3 yil yine 3 yil ediyor
O kullanılan yakıt,enerji türü ile ama okuduysanız insanları göndermez için nükleer enerjiyle gönderilecekler.

Sen git koyacağın yakıtın miktarını roketin hacmine ve havadaki sürtüşmesine göre binbir çeşit hesapla, millet gitsin kafadan yuvarlama gidiş geliş hesaplama yapsın. Yuri Gagarin mezarında ters döndü be.

Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
Eğer zaman makinesi icat edilseydi muhtemelen şu an icat eden kişi milyarder olur ve zaman makinesini yok etmiş olurdu. yani boşuna heveslenmeyin göremeyeceğiz.

SpaceX'te normal yakıtı tercih etmeyecektir.İnsan gönderecekleri için süreyi kısaltmaları gerekeceğinden.Farklı yakıt ve enerjiler ile gönderilecekler.

O kullanılan yakıt,enerji türü ile ama okuduysanız insanları göndermez için nükleer enerjiyle gönderilecekler.
Tamam daha iyi zaten eger enerji degilde başka yakit turu kullanilirsa cok uzun surer en az 3 yil

Sen git koyacağın yakıtın miktarını roketin hacmine ve havadaki sürtüşmesine göre binbir çeşit hesapla, millet gitsin kafadan yuvarlama gidiş geliş hesaplama yapsın. Yuri Gagarin mezarında ters döndü be.
Hah hah hah

Sen git koyacağın yakıtın miktarını roketin hacmine ve havadaki sürtüşmesine göre binbir çeşit hesapla, millet gitsin kafadan yuvarlama hesaplama yapsın. Yuri Gagarin mezarında ters döndü be.
Burada tartışma açmaya yer mi arıyorsun? İnsansız araçları göndermek için kullanılan enerji türü yakıt kullanılmayacak diyorum insan göndermek için.

Eğer zaman makinesi icat edilseydi muhtemelen şu an icat eden kişi milyarder olur ve zaman makinesini yok etmiş olurdu. yani boşuna heveslenmeyin göremeyeceğiz.
Böyle büyük bir teknolojiyi normal bir insan aklıyla yapmayacağına göre milyarder falan makine tanıtılmadan olamazdı.Bulan kişi normal insan zekasına sahip birisi olmaz muhtemelen.O yüzden mantıklı düşünelim.

BBC
Kaynak Opet mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt
Böyle büyük bir teknolojiyi normal bir insan aklıyla yapmayacağına göre milyarder falan makine tanıtılmadan olamazdı.Bulan kişi normal insan zekasına sahip birisi olmaz muhtemelen.O yüzden mantıklı düşünelim.

BBC
Link?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,645
Üyeler
184,195
Son üye
cagriergen006