AMD Ryzen 5 5600X Alınır mı?

partener

80+
Reaksiyon skoru
0
Şuan kullandığım işlemci : Intel Core i5 9600KF
Ekran Kartım: NVIDIA GeForce RTX 2060

Kendime yeni anakart ve işlemci almayı düşünüyorum. Bilgisayarda oynadığım iki oyun var Valorant ve CS:GO oynuyorum sadece. İşlemcilerden anlamıyorum, şuan kullandığım işlemcinin performansından pek memnun değilim. R5 5600X almayı düşünüyorum. Güncel işlemcim ile aralarında fark olur mu yoksa daha iyi bir işlemci mi almalıyım? Yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Kendime yeni anakart ve işlemci almayı düşünüyorum. Bilgisayarda oynadığım iki oyun var Valorant ve CS:GO oynuyorum sadece. İşlemcilerden anlamıyorum, şuan kullandığım işlemcinin performansından pek memnun değilim. R5 5600X almayı düşünüyorum. Güncel işlemcim ile aralarında fark olur mu yoksa daha iyi bir işlemci mi almalıyım? Yardımcı olursanız cok memnun olurum.
Baya bi performans artışı görebilirsin o işlemciye geçerek, ama anakartınıda değiştirmen gerekecek

olur bende yakında rtx2060+r5 5600x alıcağım alınca valorant değerlerini rica etsem yazabilirmisiniz :)

önerebileceğin bir anakart var mı peki?

Bütçesini daha belirtmedi, çok giriş seviyesi bi b550 bu, alınmaz

Çok güzel bir işlemci. Ama sana tavsiyem o işlemciye güzel bir anakart al. 550 veya x570 anakar çok güzel gider. İlerde de istediğin gibi işlemci yüseltimi yaprsın. Model olarak tomahawk öneririm. Bu arada 5600x i oc ile çok güzel performanslara çıkartabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,071
Üyeler
186,837
Son üye
sirkye
Geri