Cheat Engineden virüs bulaşırmı

Virüstotali çok önerdiler o yüzden birde kendi sitesi varmış o daha güvenli olmazmı :D
İkisi de aynı bağlantıyı kullanarak indiriyor. Sen kendi sitesinden indir için rahat olacaksa. Aynı şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle deme kral.
VirusTotal gayet güvenilir.
Ben inanmıyorum çünkü mantıksız geliyor. Sanal ortamda yüklü olmayan onlarca virüs programında 10 saniyede tarama yapıyor hepsine hem de. Bana çok mantıksız geliyor. Ortada fiziksel bir program bile yok.

Sıkıntı olmaz ben çok kullandım o programı bir şey olmadı.

Hocam onlar sıkıntı yaparmı mavi ekran gibi
Tam olarak bu sebeple "sağlıklı bir program değil" demiştim.
Yaptığınız değişiklikleri tek bir bölümden değiştirdiğiniz için diğer değerlerle çelişebilir. Sistem dosyaları ve uygulamalarında kesinlikle kullanmayın.
Oyunda ise kullanırken dikkatli olmaya çalışın. Yanlış kullanım, aldığınız kayıt dosyasından tutun oyunun kendisine kadar zarar verebilir.

Tam olarak bu sebeple "sağlıklı bir program değil" demiştim.
Yaptığınız değişiklikleri tek bir bölümden değiştirdiğiniz için diğer değerlerle çelişebilir. Sistem dosyaları ve uygulamalarında kesinlikle kullanmayın.
Oyunda ise kullanırken dikkatli olmaya çalışın. Yanlış kullanım, aldığınız kayıt dosyasından tutun oyunun kendisine kadar zarar verebilir.
Hocam sistem dosyasında nasıl kullanılıyorki anlamadım

Değişiklik yapacağın uygulamayı seçerken sistem dosyalarını da seçebilmenize olanak tanıyor.
Seçeceğiniz uygulamaya dikkat edin.
Hocam kusura bakmayın ama hiç bir şey anlamadım neyyi değişiklik yapcam pek bilgim yok cheat engineyi normal indircem sistem dosyaları falan onlara nasıl bulaşcak

Ben indirdiğimde chromium da gelmişti.

Harbiden tarama yapıyor mu Virustotal. Yani çalışma mantığı ne tam olarak.
Bildiğim kadarıyla bir çok virüs programının alt yapısını kullanarak tarama yapıyor. Ben de kullanıyorum arada güzel bence.

Hayır,%80 cheat engine yanında chromium tarayıcıs felan ,geliyor,bende gelmişti, bu da website https://www.cheatengine.org/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada trojan vs demesi false -positive.
Yalnız Chromium virüs değil bilgin olsun. Next next next diyip kurarsanız yanında ek program da tabii ki kurulur. Setupu dikkatli okumak lazım.

Geri