Psikolojim çok bozuk,Ne yapacağımı bilmiyorum.

thykeonas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
138
merhabalar 10. sınıfa gidiyorum yalovada yaşıyorum corona yüzünden evden çıkamıyorum,arkadaşlarımla görüşemiyorum ailem bilgisayarda oyunu bırak arkadaşlarımla konuşmama bile izin vermiyor tüm gün yatıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor babam bilgisayar oynamazsam daha başarılı olacağıma inanıyor 12. sınıftayım gibi günde 8 saat ders calısmam gerektiğini söylüyor çok bunaldım ne yapabilirim?

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N

MENTAL COKUNTU
⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷
  ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧
⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧
   ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏
    ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿
  ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦
   ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟
   ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
     ⠉⠉⠛⠋

Pubg Mobile oynayalım mı ?

Her gün 2 saat tekrar 10.sınıf için yeter de artar. Youtube hocalarını takip edersen miss gibi de anlarsın konuları.

Hoş geldin gardaş!

Her gün 2 saat tekrar 10.sınıf için yeter de artar. Youtube hocalarını takip edersen miss gibi de anlarsın konuları.
ailem anlamıyor maalesef gündüz bilgisayar açtırmıyorlar gece açtırmıyorlar

Demek ki yeteri kadar siyasi değilsin. 2 saat çalış çalıştıklarını evdekilere anlat. Hafta sonları oyun oyna haftaiçi sadece ailen izin verince oyna.
Biraz daha iyi kendinizi gösterin ailenize.

Anladığım kadaryla;
Senin çalışkan olup çok güzel bir iş bulmanı istiyorlar.
Ama bunu abartıyorlar.

Demek ki yeteri kadar siyasi değilsin. 2 saat çalış çalıştıklarını evdekilere anlat. Hafta sonları oyun oyna haftaiçi sadece ailen izin verince oyna.
Biraz daha iyi kendinizi gösterin ailenize.
saat 8.50 de kalkıp 14.00 a kadar online derse giriyorum, 15:00 da dershaneye gidiyorum 7 de eve geliyorum dinleniyorum yemek yiyorum bir daha ders çalışıyorum programım var her gün uyuyorum eksiksiz dershane rehber öğretmenim kontrol ediyor aileme gösteriyorum yine de 1 saat bile izin vermiyorlar

⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷
  ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧
⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧
   ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏
    ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿
  ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦
   ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟
   ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
     ⠉⠉⠛⠋
Akıl sağlığını kaybet

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ͟͝SE͎͔̪L̖ ̅̏̃҉SO̅RU̿͂ͣǸ̅̏ ͋̅͊Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬE̒̎ͫDİͥ̌͑N
MENTAL COKUNTU
⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷
  ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧
⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧
   ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏
    ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿
  ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦
   ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟
   ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
     ⠉⠉⠛⠋
Adım 1) Mental Çöküntü
Adım 2) Mental Çöküntü
Adım 3) Mental Çöküntü
Adım 4) Mental Çöküntü
Adım 5) M͋͊͠e̾̈́̕n͘͝ẗ́͌̐à̀̿l͐́̕ Ç͒̓͘ö̀̾̚k͑͒̕ü̚̕n̒̈́̔t͊̽͝ü̐́͠
Adım 6) M̶͘͝e̴̛̓n̴͇̎t̵͐̐a̸̋̓l̷̆̓ ̴͗͝Ç̶̓́ö̶̈̂k̴̮̽ü̷̎͘n̴̤͛t̸͗̆ü̵͗͠ ̸̦̈́
Adım 7) Ḿ̶̚ẽ̴̾n̶̑̉t̴̔͝a̶͗̎l̸̛̐ ̶̃̓Çöküntü
Adım 8) Akıl sağlığını kaybet

saat 8.50 de kalkıp 14.00 a kadar online derse giriyorum, 15:00 da dershaneye gidiyorum 7 de eve geliyorum dinleniyorum yemek yiyorum bir daha ders çalışıyorum programım var her gün uyuyorum eksiksiz dershane rehber öğretmenim kontrol ediyor aileme gösteriyorum yine de 1 saat bile izin vermiyorlar
Buna yapacak bir şey cidden, başka zevkler aramaya çalışabilirsiniz. Bazı aileler bilgisayara önyargılı olabiliyor. Ben de üniversiteye geçtim hala oyun oynarken bazen ailem laf edebiliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,139
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri