Xbox One S oyunlarda kasar mı?

Şansın varsa tabii ki yeni nesil konsol al fakat One S üzmez seni. Oyunlarda kasmaz ama yeni nesil oyunlarda az çok sıkıntı olabilir ki oyunun optimizasyonu iyi ise sıkıntı olmaz. Tabii bu konuda koskoca bir istisna olan Cyberpunk 2077 de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RDR2 ve Jedi fallen order testine baktım.

Bir de fortnite testine baktım onda da 60FPS alıyor ikisi de ama One s arada 50 civarına düşüyor.
Onlar normal değerler, sıkıntı olmaz fakat dediğim gibi şans varsa yeni nesil almak her türlü daha iyidir.

Alma bence.
o konsol sıfırı 1000 TL'ye satılıyordu 2-3 sene önce. o zaman eskiydi artık daha da eski.
xbox series s al kesinlikle.
Ya düşündüğüm gibi iki konsol arasında almaya değecek bir fark yok ya da o farkı kimse söylemiyor.

Amacı 2-3 sene akıcı ve yüksek kalite oyun oynamak olan biri için 1800TL ye One S yerine buna 4000TL vermem bana ne kazandıracak?

Şansın varsa tabii ki yeni nesil konsol al fakat One S üzmez seni. Oyunlarda kasmaz ama yeni nesil oyunlarda az çok sıkıntı olabilir ki oyunun optimizasyonu iyi ise sıkıntı olmaz. Tabii bu konuda koskoca bir istisna olan Cyberpunk 2077 de var.

Onlar normal değerler, sıkıntı olmaz fakat dediğim gibi şans varsa yeni nesil almak her türlü daha iyidir.
Peki One X nasıldır? Fiyatı 2400TL civarı biraz tuzlu ama herhalde gerçek 4K oyun oynayabiliyormuş.

Eğer bütçeniz yetiyorsa onu alın. One S'den iyidir.
Almışken olmazsa biraz bütçe ayarlayıp iyisini alayım diyorum.

Son bir sorum olacak One X ile One S arası FPS farkı var mı? One S çoğu oyunda 30FPS veriyor One X 60FPS veriyorsa benim için çok iyi olur.

Almışken olmazsa biraz bütçe ayarlayıp iyisini alayım diyorum.

Son bir sorum olacak One X ile One S arası FPS farkı var mı? One S çoğu oyunda 30FPS veriyor One X 60FPS veriyorsa benim için çok iyi olur.
Tam olarak ne kadar FPS farkı var bilmiyorum ama aradaki farka değecektir. Daha güçlü, daha uzun ömürlü bir konsol.

Series S iyi değil dediler testlerde de fark yok gibiydi ben de boşuna para harcamayım diyorum ama işte kasar dedi birkaç arkadaş kafam karıştı.
bu pc değil
oyun çıkmaz 2 3 yıla kalmadan kısacana ps3 gibi olur
tavsiyem series s almanız kim demişse kasar diye cahil . series s daha iyi 60fps açarsınız

bu pc değil
oyun çıkmaz 2 3 yıla kalmadan kısacana ps3 gibi olur
tavsiyem series s almanız kim demişse kasar diye cahil . series s daha iyi 60fps açarsınız
GPU eski nesilden bile kötü ömrü uzun olmaz diyorlar. One S ve One X konsola en azından milyonlarca kişi sahip kolay kolay çöp etmezler herhalde.

Ya düşündüğüm gibi iki konsol arasında almaya değecek bir fark yok ya da o farkı kimse söylemiyor.

Amacı 2-3 sene akıcı ve yüksek kalite oyun oynamak olan biri için 1800TL ye One S yerine buna 4000TL vermem bana ne kazandıracak?

Peki One X nasıldır? Fiyatı 2400TL civarı biraz tuzlu ama herhalde gerçek 4K oyun oynayabiliyormuş.
series s alırsan sıfır alıcaksın, daha uzun yıllar boyunca yeni çıkan oyunları oynayabileceksin.
gelecekte çıkacak oyunları oynamasamda olur diyorsan one s de alabilirsin ama series s almak daha iyi bir yatırım bence.

series s alırsan sıfır alıcaksın, daha uzun yıllar boyunca yeni çıkan oyunları oynayabileceksin.
gelecekte çıkacak oyunları oynamasamda olur diyorsan one s de alabilirsin ama series s almak daha iyi bir yatırım bence.
Şuan aklımda One x almak var. Series S modelinden daha güçlü ve o da uzun ömürlü diyorlar. Hem Series S den 500TL daha ucuz.

Şuan aklımda One x almak var. Series S modelinden daha güçlü ve o da uzun ömürlü diyorlar. Hem Series S den 500TL daha ucuz.
Series s saf güç olarak daha güçsüz ama mimari optimizasyon ssd ram destek gibi şeyler yüzünden almak mantıklı

Series s saf güç olarak daha güçsüz ama mimari optimizasyon ssd ram destek gibi şeyler yüzünden almak mantıklı
RAM olarak da One X daha iyi. Aslında 4K oyun yönüyle One x ilgimi çekti ama yine de series s modele de bakıyorum. O da SSD ve ufak olması ile iyi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,889
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri