Udemy üzerinden ingilizce öğrenilir mi?

Paran varsa olabilir. Yeni hesap açınca 28 TL'ye düşüyor galiba bende öyle oldu.

Gramer olarak gelisir. Tenseleri bilmiyorsan, onlari ve onun gibi seyleri ogrenirsin.

Bana kalirsa dil ogrenmek, sadece gramerler olmaz. Hayatinin icine sokman ve kullanman lazim. 12-13 sene Ingilizce egitimi alip konusamayan insanlarin konusamama sebebi bu zaten.

Gramer eksigin varsa, alabilirsin. Gramer eksiklerini kapatirken, dili kullanmaya calisirsan dili ogrenirsin.

Hocam ufak bir temelim var. Ben sadece bunun üstüne ekleyerek kendime akıcı olmasada en azından insanlarla iletişim kurabileceğim bir seviyede istiyorum
Don't pay for English. You should pay in time you are speaking fluently that much B2 C1 maybe.

Don't pay for English. You should pay in time you are speaking fluently that much B2 C1 maybe.
1618866457337.png

Hocam merhaba.
Dün attığın videoya yönelik olarak bugün kendime seviye belirleme sınavı gibi bir şey yapacağım. Böyle bir dosya oluşturdum içinde bir sürü test bulunuyor. Bunların çıktısını alıp çözeceğim.
Ekran görüntüsü 2021-04-20 121401.png

Ayrıca en çok kullanılan 100 kelime listesini çıkarttım ve bunların anlamlarını bulup cümle kurmaya çalışacağım.
Ardından İngilizce şarkıların sözlerini çıktı alıp dinleyeceğim ve anlamlarını anlamaya çalışacağım. Ayrıca TRT WORLDS altyazısız bir şekilde ingilizce dinleyerek anlamaya çalışacağım.
Önerilerin var mıdır? Günde 1.5 2 saat ayırmayı düşünüyorum.

Hocam merhaba.
Dün attığın videoya yönelik olarak bugün kendime seviye belirleme sınavı gibi bir şey yapacağım. Böyle bir dosya oluşturdum içinde bir sürü test bulunuyor. Bunların çıktısını alıp çözeceğim.Alıntıyı görüntüle
Ayrıca en çok kullanılan 100 kelime listesini çıkarttım ve bunların anlamlarını bulup cümle kurmaya çalışacağım.
Ardından İngilizce şarkıların sözlerini çıktı alıp dinleyeceğim ve anlamlarını anlamaya çalışacağım. Ayrıca TRT WORLDS altyazısız bir şekilde ingilizce dinleyerek çalışacağım.
Önerilerin var mıdır? Günde 1.5 2 saat ayırmayı düşünüyorum.
Netflix veya Amazon Prime üyeliğin varsa çizgi film izle 15 20 dakikalık.
1-Türkçe altyazı
2-İngilizce Altyazı
3-Altyazı olmadan
Aynı bölümü üst üste

Bu siteyi kullan: https://lingua.com/

Haluk Tatar izlemeni öneririm.

Tamamdır bugün başlayacağım. Ancak aklımı kurcalayan bir soru var.
Mesela ben bu dediğim yönlerde hep dinleme ve yazma etkinliği yapacağım. Ancak ben konuşma kısmına nasıl geçeceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Bir önerin var mı? Yani 2 kelimeyi bir araya getiremeyen biri nasıl geçecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,333
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri