mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Paran varsa olabilir. Yeni hesap açınca 28 TL'ye düşüyor galiba bende öyle oldu.
Don't pay for English. You should pay in time you are speaking fluently that much B2 C1 maybe.Hocam ufak bir temelim var. Ben sadece bunun üstüne ekleyerek kendime akıcı olmasada en azından insanlarla iletişim kurabileceğim bir seviyede istiyorum
Do no' pay!Teşekkürler. Bu video bana gerçekten yardımcı olacak.
Hocam merhaba.Do no' pay!
Netflix veya Amazon Prime üyeliğin varsa çizgi film izle 15 20 dakikalık.Hocam merhaba.
Dün attığın videoya yönelik olarak bugün kendime seviye belirleme sınavı gibi bir şey yapacağım. Böyle bir dosya oluşturdum içinde bir sürü test bulunuyor. Bunların çıktısını alıp çözeceğim.Alıntıyı görüntüle
Ayrıca en çok kullanılan 100 kelime listesini çıkarttım ve bunların anlamlarını bulup cümle kurmaya çalışacağım.
Ardından İngilizce şarkıların sözlerini çıktı alıp dinleyeceğim ve anlamlarını anlamaya çalışacağım. Ayrıca TRT WORLDS altyazısız bir şekilde ingilizce dinleyerek çalışacağım.
Önerilerin var mıdır? Günde 1.5 2 saat ayırmayı düşünüyorum.
Evet testleri o siteden aldım.Netflix veya Amazon Prime üyeliğin varsa çizgi film izle 15 20 dakikalık.
1-Türkçe altyazı
2-İngilizce Altyazı
3-Altyazı olmadan
Aynı bölümü üst üste
Bu siteyi kullan: https://lingua.com/
Tabi ki.Bu tür kitaplar alsam katkısı olur mu?
Tamamdır bugün başlayacağım. Ancak aklımı kurcalayan bir soru var.Tabi ki.