- Reaksiyon skoru
- 9
Komple bu bilgisayarı kaldıracaksınız yeni bir tane alacaksınız başka çareniz yok. Bu sisteme kesinlikle yatırım yapmayın.
Komple bu bilgisayarı kaldıracaksınız yeni bir tane alacaksınız başka çareniz yok. Bu sisteme kesinlikle yatırım yapmayın.
Hocam o zaman direk SATA3 SSDni sat 512gb m.2 al windowsu da oyunları da ona kur diyorsun.İkiside size kalmış ,ama oyunları SSD ye atın. Milimalik te olsa ikisinin aynı yerde kurulması daha hızlı haberleşmelerindne dolayı daha iyi olur
Aynen li m2 ler 1500mb nin üzerinde yazma okuma hızına sahipken /ssdler max 550 540mbHocam o zaman direk SATA3 SSDni sat 512gb m.2 al windowsu da oyunları da ona kur diyorsun.
İlk açıldıgında 1dk sürer HDD kullanıyorsanız.Sornasında 2.oyuna girerseniz daha kısa sürer 30saniye gibi.Fakat sorun ne anlamadım harddisk kullanan biri için 1dakika gayet normal bir süre.Biraz bekleyebilirsiniz yani ne olacakBeklemek istemiyorsanız harddisk yerine SSD lazım
O zaman harddiskinizin okuma yazma değerleri de çok düşüktür.Önerim sssd alıp cs go yu ssdye kurmanız olacaktır.1 dk yı geçtim 5 dk sürüyor aynı mape tekrar girincede 2 dk
Sistem toplama bölümüne konu açarsanız benden daha tecrübeli insanlar size sistem önerecektir. Benim önerim temiz ikinci el almanız çünkü o sizin söylediğiniz fiyata sıfır sistem yok sanırım. Malum dolar kuru.![]()
O zaman harddiskinizin okuma yazma değerleri de çok düşüktür.Önerim sssd alıp cs go yu ssdye kurmanız olacaktır.
Hocam işin uzuncası incehesaptan Uber aldım. Alırken bilmiyordum 80tl farkla Adata SU630 480Gb ı James Donkey 512gb m.2 ssd yapabiliyorsunuz. Şu saatten sonra ne he diyince Adata SU630u satabilirim ne de 512gb m.2 alabilirimAynen li m2 ler 1500mb nin üzerinde yazma okuma hızına sahipken /ssdler max 550 540mb
Bende eski sistemimde HDD vardı. 1 Tane 120 GB olan SSD aldım bilgisayarın tepki süresi çok değişti. Elinizde veya komşunuzda varsa SSD alıp deneyin baktınız hala memnun değilsiniz yeni sistem almaktan başka çareniz yok.