Max. 200 TL Soğutucu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,137
Bütçe
200
Arkadaşlar laptopum çok ısınıyor. Aslında normal kullanımda değil de oyunlarda işlemci 90 derece falan yanıyor yani sucuk bile pişirirsin üstünde öyle diyim. Soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar laptopum çok ısınıyor. Aslında normal kullanımda değil de oyunlarda işlemci 90 derece falan yanıyor yani sucuk bile pişirirsin üstünde öyle diyim. Soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Laptop kaç yıllık

termal macun vakti gelmiş onun 2015ten kalma laptopuma macun değişimi yaptım 80den 68lere geriledi
Macun değişeli 2 sene falan oluyor ama dandik bir macun sürülmüştü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci boşta 50 derece.

Macun değişeli 2 sene falan oluyor ama dandik bir macun sürülmüştü.

İşlemci boşta 50 derece.
ben artic mx4 le yeniledim macunu kalite bir macun dandik macunsa gene kurumuştur o

Bence bütçeyi böl 50tl termal macun 150tl soğutucu gibi.

6-7 yıllık laptoplar için her türlü soğutucu gerekiyor hocam. Kendimden biliyorum.
bended de 2015ten kalma laptop var kullanmıyorum soğutucu ısınsın 100e kadar yolu var 105 derece rekor kırmışlığı var

Macun satın almayacağım.

Ben gram anlamam laptop sökmekten elimde kalır başka bilgisayarım yok.
youtube marka model yazın içini açan elbet çıkıyor merak etmeyin oradan referans alarak yapabilirsiniz zor bir şey değil laptop bakımı yapmak

bended de 2015ten kalma laptop var kullanmıyorum soğutucu ısınsın 100e kadar yolu var 105 derece rekor kırmışlığı var

youtube marka model yazın içini açan elbet çıkıyor merak etmeyin oradan referans alarak yapabilirsiniz zor bir şey değil laptop bakımı yapmak
İçini açan çıkıyor da ben izleyerek yapamam bunu. İzlemekle yapmak farklı. Windows kurmuyoruz sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,738
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri