Technopat sitesinde gördüm doğrumu bunlar??

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1
Terslemeden cevaplayın lütfen

Ekler

• Screenshot_2020-03-27-16-44-44-929_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-03-27-16-44-44-929_com.android.chrome.webp
    107.8 KB · Hit: 161
  • Screenshot_2020-03-27-16-44-32-096_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-03-27-16-44-32-096_com.android.chrome.webp
    103 KB · Hit: 149
Doğru mu derken? Gönderi duruyor zaten :)

s

Hahah. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Aramızda bende dahil türkçe konusunda pek iyi değilim. Alanımda değil. Mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyorum. Bir forumun kullanıcıları noktalama işareti kullanmayı bilmiyor diye kötü oluyor . Sadece komik :D:D:D:D:D

Açtığı gönderi silinmedi forumda duruyor. Doğru olup olmadığını görebilirsin diyorum :)

engellenen kullanıcı.jpg

Arkadaşın forumumuzdan banlanmasının sebebi: Technopat forumda yazım kuralı üzerinden forumumuza "hakaret" boyutunda konu açıp buna rağmen kendisinin yazım kuralına uymaması. Kanıt: https://hizliresim.com/qCnx8x.

NOT: Bugün de "suluk" isimli kişi forumumuza sahte hesap ile üyelik açtı sistemimizde bu tespit edildi ve o sahte hesabı da banlandı. Teşekkürler.

Terslemeden cevaplayın lütfen

Ben hiçbir forumu vs. kötülemem. Ama arkadaşın olduğu forumdaki MOD'lar ben Mhz yapınca MHz diye düzeltip ban attılar. Bu sefer ben de MHz yazdım bir başka MOD MHZ diye düzeltti yine ban attı. Türkçe sınırlarını zorlayan bir yer. Donanım Arşivi Forum'dan memnunum.

Bu tip kişiler her forumda var. Pek ciddiye almamak lazım. Biz de burada konular açıyoruz, bir sürü mesaj yazıyoruz. Daha bir ceza ya da uyarı almadık.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,214
Üyeler
184,121
Son üye
zaltun
Geri