gamepad le mi oynadın hocam klavye ile mi ve hangisi daha zevkli ?Oyun başındaki zorunlu yerler hariç 0 Görevle sadece gezerek 40 saat yaptım. Sen nasıl bir şeysin be Rdr 2
GamePad, klavye mouse çöp.gamepad le mi oynadın hocam klavye ile mi ve hangisi daha zevkli ?
hangi gamepad i kullanıyorsun almayı düşünüyorum ama cok pahalı hepsi valla çekiniyorumAga gel de napim deme.
Yahu konu açmayın şöyle şeyleri, profil mesajı yaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GamePad, klavye mouse çöp.![]()
Ben oyunu bitirince bile o kadar oynadım neredeyse. Oyunu bitirsen bile yaşayan bir dünya var hala. Çok garip eşi benzeri olmayan bir oyun ya.Oyun başındaki zorunlu yerler hariç 0 Görevle sadece gezerek 40 saat yaptım. Sen nasıl bir şeysin be Rdr 2
Herhangi bir gamepad kullanmıyorum.hangi gamepad i kullanıyorsun almayı düşünüyorum ama cok pahalı hepsi valla çekiniyorum
GameSir G4 Pro Gamepad ile oynuyorum. Mouse ile nişan daha rahat fakat gamepad daha keyifligamepad le mi oynadın hocam klavye ile mi ve hangisi daha zevkli ?
bu zamanda orijinal 360 kolu bulabilir miyim ?Herhangi bir gamepad kullanmıyorum.
Xbox 360 gamepadine sahibim ama, konsolum da kullanıyroum, harika.
Müzik kategorisine bir oyun müziği atıyorum. Burda yanlış olan bir şey mi var dostum? Beğenmiyorsan engelleyip geç yorum attığında ilgi çekici olmuyorsun.Aga gel de napim deme.
Yahu konu açmayın şöyle şeyleri, profil mesajı yaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GamePad, klavye mouse çöp.![]()
pardon hocam,Müzik kategorisine bir oyun müziği atıyorum. Burda yanlış olan bir şey mi var dostum? Beğenmiyorsan engelleyip geç yorum attığında ilgi çekici olmuyorsun.
Herhalde hayır, eski bir konsolun gamepadi sonuç olarak.bu zamanda orijinal 360 kolu bulabilir miyim ?