Fifa 21 steam yaz indirimlerinde kaç TL olur?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,100
Yaz indirimlerinde kaç tl olur? 100 tl civarına düşerse alabilirim

Yaz indirimlerinin kaç TL olur? 100 TL civarına düşerse alabilirim
En son 170 liraya mı ne düşmüştü. Yaz indiriminde daha da düşeceğini bekliyorum. Çünkü fifa 22 yaklaştı. Hatta normalde bf 5 indirimde 167 lira iken şimdi 130 a düştü. Yani bende fifa da ekstra 30-40 lira düşeceğini öngörüyorum.

En son 170 liraya mı ne düşmüştü. Yaz indiriminde daha da düşeceğini bekliyorum. Çünkü fifa 22 yaklaştı. Hatta normalde bf 5 indirimde 167 lira iken şimdi 130 a düştü. Yani bende fifa da ekstra 30-40 lira düşeceğini öngörüyorum.
Şuanda pes 65 tl ama fifa kadar gerçekçi değil

Daha uygun nasıl alabiliriz acaba. 100 lira olsa bende alacağım. Umarım düşer..

Bence daha da düşebilir. Çünkü steamden kaldırılıyor yenisi çıkınca ama battlefiled lar kaldırılmıyor.

Şuanda pes 65 TL ama fifa kadar gerçekçi değil
Pes 21 yeni bir oyun değil o yüzden. Yani pes 20 ile aynı. Pes 22 ye çok uğraşmak ve iyi bir şey çıkarmak için pes 21 çıkmadı. O yüzden fiyatı makul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence daha da düşebilir. Çünkü steamden kaldırılıyor yenisi çıkınca ama battlefiled lar kaldırılmıyor.
İnşallah daha da düşer.

Pes 21 yeni bir oyun değil o yüzden. Yani pes 20 ile aynı. Pes 22 ye çok uğraşmak ve iyi bir şey çıkarmak için pes 21 çıkmadı. O yüzden fiyatı makul.
Bide peste çok lisanlı takım bulunmuyor. Ancak fifada Juventus dışında lisanssız takım yok.

İnşallah daha da düşer.
Hocam aslında almazdım bende fifa 17 vardı da hesabın e postasını unuttum kutuluydu kutusunu da atmıştık

Bide peste çok lisanlı takım bulunmuyor. Ancak fifada Juventus dışında lisanssız takım yok.

Hocam aslında almazdım bende fifa 17 vardı da hesabı unuttum kurtulurdu kutusunu da atmıştık
Ya şöyle söyliyeyim. Ciddi bir şekilde oynayacaksan her gün falan. Kariyer kurup yardıracaksan indirime düştüğünde hemen al. 170 liranın altına düşmesse ve alamassan o zmaan fifa 22 yi hiç alamassın pahalı olur.

Ya şöyle söyliyeyim. Ciddi bir şekilde oynayacaksan her gün falan. Kariyer kurup yardıracaksan indirime düştüğünde hemen al. 170 liranın altına düşmesse ve alamassan o zmaan fifa 22 yi hiç alamassın pahalı olur.
499 tl olacak gibi duruyor

Online sevmiyorum ya

pes playstore da 18 TL ye bile var.
Steam cüzdan ile alıcağım bide play store da ininal yok

Geri