- Reaksiyon skoru
- 245
Anakartında olabilir başka bir ankartla deneme ihtimalin varmıOlmadı aga
Post automatically merged:
Elimde o bios haporlörğnden var ama nereye takılcak bilmiyorum
Anakartında olabilir başka bir ankartla deneme ihtimalin varmıOlmadı aga
Elimde o bios haporlörğnden var ama nereye takılcak bilmiyorum
Evet var ama çok uğraştırıcı olurAnakartında olabilir başka bir ankartla deneme ihtimalin varmı
Kanka tek çare oEvet var ama çok uğraştırıcı olur
Bu aleti nereye takıcam anakartım Asus prime A330M-ADostum son çare olarak bilgisayarcıdan emanet bir anakart hoparlörü al bip bip diye ses çıkartan alet onu tak sonra bilgisayarı aç çıkardığı bip sayısı ve hızı arızayı söyler zaten
A320M-ABu aleti nereye takıcam anakartım Asus prime A330M-A
Peki ya anakartta sorun varsa ne yapıcağımKanka tek çare o
Büyük bir ihtimalle anakartın mhz hızındı desteklemiyordur ramini değiştir en makul fiyaflı olanBu aleti nereye takıcam anakartım Asus prime A330M-A
A320M-A
Peki ya anakartta sorun varsa ne yapıcağım
Anakartım 3200 mhz ye kadar destekliyor ramım 3000 mhzBüyük bir ihtimalle anakartın mhz hızındı desteklemiyordur ramini değiştir en makul fiyaflı olan
Ramini değiştirebilirmisinAnakartım 3200 mhz ye kadar destekliyor ramım 3000 mhz
Aga bak şimdi pc bozulmadan önce en son yaptığım şey bios ta ram ayarları yerinde gear dows ayarını disable yapmıştım sonra pc yi kapatıp açınca sonuç buBüyük bir ihtimalle anakartın mhz hızındı desteklemiyordur ramini değiştir en makul fiyaflı olan
Başka bir ram takdım düzelmediOlmazsa anakartını çünkü sistemindeki bi parça o mhz hızını desteklemeyen bir aygıt vardır
Ramini değiştirebilirmisin
Bilemiyorum kanka ama çoooook yüksek ihtimalle anakartını değiştirirsen görüntü gelirAga bak şimdi pc bozulmadan önce en son yaptığım şey bios ta ram ayarları yerinde gear dows ayarını disable yapmıştım sonra pc yi kapatıp açınca sonuç bu
Başka bir ram takdım düzelmedi
Aga düzelttim bilgisayarı anakartta 2 tane pin varmış bios sıfırlamaya yarıyomuş. Oraya torna vida ile 10 saniye falan basılı tuttum sonra pc açılırken del tuşuna basılı tuttum düzeldi.Bilemiyorum kanka ama çoooook yüksek ihtimalle anakartını değiştirirsen görüntü gelir
hadi gözün aydınAga düzelttim bilgisayarı anakartta 2 tane pin varmış bios sıfırlamaya yarıyomuş. Oraya torna vida ile 10 saniye falan basılı tuttum sonra pc açılırken del tuşuna basılı tuttum düzeldi.