Sizce Harddiskler De Pahalanır Mı?

Sadece plot ederken kullanacağım plot yaptıktan sonra yenisini almam gerekir mi
24TB çok büyük bir alan. SSD'lerin ömürleri yetmeyebilir. 1 tanesi kesin ömrünün sonunda elinde kalır 2. sini bilemem

24TB çok büyük bir alan. SSD'lerin ömürleri yetmeyebilir. 1 tanesi kesin ömrünün sonunda elinde kalır 2. sini bilemem
Tamam ömrünün yaklaştığnda bir tane ssd yi değiştirmem gerekiyor mu onu soruyorum o ssd yi sadece plot için kullanacağım başka hiçbir şey yapmayacağım plot ettikten sonra yük biniyor mu ssd ye

Tamam ömrünün yaklaştığnda bir tane ssd yi değiştirmem gerekiyor mu onu soruyorum o ssd yi sadece plot için kullanacağım başka hiçbir şey yapmayacağım plot ettikten sonra yük biniyor mu ssd ye
Plot ettikten sonra "plot yaptığın SSD"ye yük binmiyor. Plot'ların olduğu SSD'de veri akışı oluyor yine.

Dostum 400TBW'a yakın destek sunan var mı bilmiyorum ki varsa da ya alanı yüksektir ya çok pahalıdır.
@keremcnsz24 @Emirhandkee @fluci1
Daha yüksek sunan da var. Dediğin gibi yüksek kapasiteleri disklere sunuyorlar genellikler.

Mesela PNY CS3030'un TBW değerleri.

1619442321157.png

Bu TBW değerine güvenmeyin.
TBW dolmadan bile bozulabilir SSD'ler.

36tb hdd için ne kadar tbw gerekir ve sonradan değiştirmem gerekir mi?
Farming aşamasında ne kadar veri yazıldığını bilmediğim için bu soruya cevap veremem.

HDD'lerde TBW değeri olmaz.
Load/Unload cycles değeri önemli.

Dostum 400TBW'a yakın destek sunan var mı bilmiyorum ki varsa da ya alanı yüksektir ya çok pahalıdır.
SSD olarak bir sürü var 400TBW veya daha fazlasını sunan. FireCuda 120 500GB modeli 700TB sunuyor mesela. 400TBW bile çok zaten, o kadar yazabileceğini sanmıyorum normal kullanıcının.

SSD olarak bir sürü var 400TBW veya daha fazlasını sunan. FireCuda 120 500GB modeli 700TB sunuyor mesela. 400TBW bile çok zaten, o kadar yazabileceğini sanmıyorum normal kullanıcının.
farming için kullanıyor. benim kafam karıştı ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,854
Üyeler
189,502
Son üye
Azrzaaaqq
Geri