Kesin yanınızda pc alırkan bilen biri olsun

Dostum sistemi al eline git adamın yanına iade et yoksa polis çağır bişeyler yap yazık günah o fiyata. Bu mahalle bilgisayarcılarının çoğu neyse şimdi küfür etmek istemiyorum.

gerçekten kötü olmuş o fiyata 3500x + 2060 var bide 16 gb ram 480 ssd

Ya arkadaş ben kaç senedir söylüyorum değiştirelim pcyi diye babam her seferinde hayır diyor dün bi gitmiş adam rx 580 4 gb/Intel sisteme 5500 TL verip gelmiş ya bana sormadın diyorum sen nerden bileceksin diyor ya o paraya en azından EN AZINDAN 1660süperli sistem toplanır ya lütfen benim gibi duruma düşmeyin .
Valla adam 2bin tl rahat pata kazanmıştır bu sistemden. Valla bnm içim gitti şimdi o paraya

Bakıcaz artık babam iade yok diyor ama araştıracam
Babanın başının etini ye bişeyler yap iade et o sistemi. Yada gitsin beni kandırmışsın desin 8gb ram ilave etsin ssd yi yükseltsin bişeyler yapsın

valla yapacak bir şey yok dün aynı sistemi topladım babama 3500 e bile varmadı
inanmıyor ki adam hala bilgisayarcının yanında duruyor kanıtlarım olmasına rağmen onada ders olmuştur ben kendi paramın yarısını koparabildim yazın çalışıp kendim birtane daha alıcam

inanmıyor ki adam hala bilgisayarcının yanında duruyor kanıtlarım olmasına rağmen onada ders olmuştur ben kendi paramın yarısını koparabildim yazın çalışıp kendim birtane daha alıcam
Yazdıklarımızı okut babana

iade edemiyor musun
bide baban neden 5500 tl vermiş ki bide 2. el yani o fiyata 0 toplardın

Ya arkadaş ben kaç senedir söylüyorum değiştirelim pcyi diye babam her seferinde hayır diyor dün bi gitmiş adam rx 580 4 gb/Intel sisteme 5500 TL verip gelmiş ya bana sormadın diyorum sen nerden bileceksin diyor ya o paraya en azından EN AZINDAN 1660süperli sistem toplanır ya lütfen benim gibi duruma düşmeyin .
Benim babam bana danışmadan ıphone 5s aldı ikinci el ekran bozuk coc oynuyom sağ üste adam atıyom sol üste gidiyo yazı yazarken zorlanıyom Allah yardımcın olsun

i5 9400f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam işlemciyi görmezden gelelim abi 120 gb sata SSD ve rx 580 4 gb ve en önemlisi RAM 8 gb ne demek ya

Ooo çok geçmiş olsun baban intel core i5 serisinin en kötü sünü almış diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,371
Üyeler
186,327
Son üye
suuuude
Geri