warren_buffet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen yapacak bir şey yok artıkOoo çok geçmiş olsun baban Intel core i5 serisinin en kötü sünü almış diyebiliriz.
Aynen yapacak bir şey yok artıkOoo çok geçmiş olsun baban Intel core i5 serisinin en kötü sünü almış diyebiliriz.
İade var mı dostum?Aynen yapacak bir şey yok artık
Deneyeceğim muhtemelen yok amaİade var mı dostum?
Kanka okurken empati bile yapamadım o derece çok üzüldüm adına geçmiş olsunYa arkadaş ben kaç senedir söylüyorum değiştirelim pcyi diye babam her seferinde hayır diyor dün bi gitmiş adam rx 580 4 gb/Intel sisteme 5500 TL verip gelmiş ya bana sormadın diyorum sen nerden bileceksin diyor ya o paraya en azından EN AZINDAN 1660süperli sistem toplanır ya lütfen benim gibi duruma düşmeyin .
Senin adına üzüldüm neyse ama en azından yeni bir sistemin oldu.Ya arkadaş ben kaç senedir söylüyorum değiştirelim pcyi diye babam her seferinde hayır diyor dün bi gitmiş adam rx 580 4 gb/Intel sisteme 5500 TL verip gelmiş ya bana sormadın diyorum sen nerden bileceksin diyor ya o paraya en azından EN AZINDAN 1660süperli sistem toplanır ya lütfen benim gibi duruma düşmeyin .
Adamda az değilmiş sinir oldumi5 9400f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam işlemciyi görmezden gelelim abi 120 gb sata SSD ve rx 580 4 gb ve en önemlisi RAM 8 gb ne demek ya
E yani bardağın dolu tarafından düşünülebilirSenin adına üzüldüm neyse ama en azından yeni bir sistemin oldu.