Bilgisayar açılmıyor

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,385
Pc yi kullanıyordum elektrik kesti ve kapandı şuan elektrik geldi power a basıyorum ve açılırken gelen diiit sesi geliyor ama ekrana bir şey gelmiyor ve usb ye takılı olan şeyler de çalışmıyor ne olmuş olabilir

Pc yi kullanıyordum elektrik kesti ve kapandı şuan elektrik geldi power a basıyorum ve açılırken gelen diiit sesi geliyor ama ekrana bir şey gelmiyor ve usb ye takılı olan şeyler de çalışmıyor ne olmuş olabilir
Hakkın rahmetine kavuşmuş olabilir.

Güç kablolarini cıkar ve güç dügmesine 10 saniye basili tut sonra kablolari geri tak tekrar açmayi dene olmazsa gene güç kablolarini cıkar sonra anakartdaki bios pilini cikar biraz bekle(2-3dk)geri takip açmayi dene yine açılmazsa güç kaynağin bozulmuş olabilir

güç kaynağım frisby her elektrik gittiğinde tedirgin oluyorum ve 3 4 gündür her gün kesiyor
Yüksek ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu. Başka bir PSU ile dene , inşallah çalışır , eğer çalışmazsa diğer parçalarada zarar vermiş olabilir

güç kaynağım frisby her elektrik gittiğinde tedirgin oluyorum ve 3 4 gündür her gün kesiyor
O markanın güç kaynağını kullanıyorsanız büyük ihtimalle zarar görmüştür.
Başka güç kaynağı ile deneyin.

Güç kablolarini cıkar ve güç dügmesine 10 saniye basili tut sonra kablolari geri tak tekrar açmayi dene olmazsa gene güç kablolarini cıkar sonra anakartdaki bios pilini cikar biraz bekle(2-3dk)geri takip açmayi dene yine açılmazsa güç kaynağin bozulmuş olabilir
Çözümü/cevabı büyük oranda verilmiş. Umarım psu bozulmamıştır.

Umarım Firizbi kendini öldürüp sistemi korumuştur.

Yarın helvasını kavururuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri