SSD ile mining olayı doğru mu ?

DeH$et

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,241
Forumlarda ve discord gruplarında dolaşırken bir kaç kişiden denk geldim SSD ile mining yapilabiliyormus doğru mu ? Eğer doğruysa bu piyasayı nasıl etkiler ?

yarın piyasaya çıkacak diyebiliyorum çıktığı fiyata bağlı olarak duruma bakabiliriz

HDD ile de yapılabiliyormuş evet doğru. Hatta bakın HDD mining için yapılmış anakart:
Onda-32-SATA-HDD-SSD-Port-Motherboard-For-Chia-Coin-Cryptocurrency-Mining-1.jpg

İşin suyu çıktı iyice.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartları gibi SSD\HDD lerde de stok bulamayacağız artık :( Bu iş nereye gidiyor bilemiyorum çok saçma bir hal almaya başladı.

Beyler hdd stoklayalım hemen 300 den alıp 1 yıl sonra 3000 den satarız nasıl fikir ?

Forumlarda ve discord gruplarında dolaşırken bir kaç kişiden denk geldim SSD ile mining yapilabiliyormus doğru mu ? Eğer doğruysa bu piyasayı nasıl etkiler ?
4gb ve üstü hdd ve 1tb ve üstü ssd lere veda edebiliriz aç gözlü miningciler onlarıda alıcak

@KaanKatırcı bana ne kızıyorsun yaw. Ben mi çıkardım Chia coini?

Son düzenleme:
4gb ve üstü hdd ve 1tb ve üstü ssd lere veda edebiliriz aç gözlü miningciler onlarıda alıcak

@KaanKatırcı bana ne kızıyorsun yaw. Ben mi çıkardım Chia coini?
Sana değil aslında miningcilere kızdım knkm özür dilerim 😂

Arkadaşlar 10 yıl önceden kalma hdd ler vardı eğer bu haber doğruysa satarım kâr ederim, teşekkürler. :ROFLMAO:

Arkadaşlar 10 yıl önceden kalma hdd ler vardı eğer bu haber doğruysa satarım kâr ederim, teşekkürler. :ROFLMAO:
Haber doğru fakat 10 yıl önceden kalma HDD de işe yarar mı bilmem.d

HDD ile de yapılabiliyormuş evet doğru. Hatta bakın HDD mining için yapılmış anakart:
Alıntıyı görüntüle
İşin suyu çıktı iyice.

Ekran kartları gibi SSD\HDD lerde de stok bulamayacağız artık :( Bu iş nereye gidiyor bilemiyorum çok saçma bir hal almaya başladı.
ciddi mi bu harbi ne zamana ünlü olur tahminen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri