Yüksek performans için sistem

promenTa

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar merhaba 2016 da almış oldugum bilgisayarımın performansından su zamanlarda cok memnun degilim . AMD Athlon(tm) X4 860K Quad Core Processor 3.70 GHz işlmecim ddr3 8 gb ramim var MSI GEFORCE GT 1030 2GHD4 LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı güncel olarak bu ekran kartını kullanıyorum.Bu zamanlarda bilgisayar toplamak biraz pahalı bende ekran kartımı değiştirmeden bir sistem yapabilirmiyim kendime diye düşündüm.Size soruyorum ekran kartımı degiştirmeden yüksek performans bilgisayar yapabilirmiyim .İşlemci anakart ve ramleri degistirmeyi düsündüm tavsiyeleriniz nedir acaba

bütçeniz nedir bu arada biladerim için

Arkadaşlar merhaba 2016 da almış oldugum bilgisayarımın performansından su zamanlarda cok memnun degilim . AMD Athlon(tm) X4 860K Quad Core Processor 3.70 GHz işlmecim ddr3 8 gb ramim var MSI GEFORCE GT 1030 2GHD4 LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı güncel olarak bu ekran kartını kullanıyorum.Bu zamanlarda bilgisayar toplamak biraz pahalı bende ekran kartımı değiştirmeden bir sistem yapabilirmiyim kendime diye düşündüm.Size soruyorum ekran kartımı degiştirmeden yüksek performans bilgisayar yapabilirmiyim .İşlemci anakart ve ramleri degistirmeyi düsündüm tavsiyeleriniz nedir acaba
8 gb ram var bi dursun ilk ekran kartı değişmeli.

Hangi oyunları oynamak istediğine bağlı, işlemciyi değiştirdiğin anda 200fps birden artmaz, ram geliştirmesi yaparsan çok faydası olur.

Eğer bütçe varsa DDR4 e geçmeni öneririm.

Arkadaşlar ekran kartımı simdilik sabit tutmak istiyorum 16 gb ram yapmak istiyorum anakart ve işlemci değiştirmeyi düşünüyorum bütce farketmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bütçe varsa DDR4 e geçmeni öneririm.
Anakartım ddr4 e uyumlu degil oyüzden anakart ve islemci degistirmeyi düsünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi oyunları oynamak istediğine bağlı, işlemciyi değiştirdiğin anda 200fps birden artmaz, ram geliştirmesi yaparsan çok faydası olur.
Genelde Valorant ve Diger fps oyunlarını oynuyorum

Anakartım ddr4 e uyumlu degil oyüzden anakart ve islemci degistirmeyi düsünüyorum
Ben de DDR4'e geçmek derken onu kastetmiştim :D En başta anakart alıp elindeki parçaları satarsan yavaştan toplayabilirsin. Elindeki bütçe nedir?

ne oynayacaksın ve ekran kartını değiştirmen lazım

Ekran kartları cok pahalı suanda Valorant oyniyacagım

2X https://www.n11.com/urun/crucial-bl...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Geri