Sosyal bilimler lisesi hazırlık ne işe yarar?

Doğuhan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,859
Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesini kazanamazsam sosyal bilimler lisesine gitmek istiyorum,ama aklıma sorular takıldı. Hazırlık nedir? Hazırlık yapmadan sosyal bilimler lisesi okunurmu ? Ve bir sorum daha var eğer fikrim değişip sayısal okumak istersem dershane bana yeterli olurmu ? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesini kazanamazsam sosyal bilimler lisesine gitmek istiyorum,ama aklıma sorular takıldı. Hazırlık nedir? Hazırlık yapmadan sosyal bilimler lisesi okunurmu ? Ve bir sorum daha var eğer fikrim değişip sayısal okumak istersem dershane bana yeterli olurmu ? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
1- İngilizce 1 sene hazırlık okuyorlar
2-hayır okunmaz mecburi
3- olabilir. anlama ve kapasitene bağlı ve ayrıca kendini zorlaman lazım düzenli çalışman lazım bol bol test çözmen lazım

Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesini kazanamazsam sosyal bilimler lisesine gitmek istiyorum,ama aklıma sorular takıldı. Hazırlık nedir? Hazırlık yapmadan sosyal bilimler lisesi okunurmu ? Ve bir sorum daha var eğer fikrim değişip sayısal okumak istersem dershane bana yeterli olurmu ? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
ben sbl ye gidiyom bence gitme hazırlık ingilizce müfredatı bence çok kötü çok bir şey katacağını sanmam ben 1 yılı dinlenme için seçtim ingilizce kursuna gitsen daha yardımcı olur

hayır 1 yıl hazırlık zorunlu
Hazirlik sinavi var girmek istemezsen xorunlu degil hazirlik sinavi gecersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yav bizde mi sıkıntı vardı ben de sosyal bilimlerde okuyordum hatta kaç sefer sordum hazırlık okumadan devam etsek olurmu diye hazırlık zorunlu diyorlardı yanlışsam özür dilerim
Hocam hazirlik sinavi var onu geçersen girmiyosun hazirliga

Geri