Acer tabi ki,soğutma olarak ikisinden de iyi.
Hepsinin aynı özelliklerde olmasında rağmen excaliburun fiyatı neden daha düşük? Sizce hangisini almalıyım? Dell ve Acer düşünüyorum, Dellin soğutması nasıldır?
Acer tabi ki,soğutma olarak ikisinden de iyi.
Hepsinin aynı özelliklerde olmasında rağmen excaliburun fiyatı neden daha düşük? Sizce hangisini almalıyım? Dell ve Acer düşünüyorum, Dellin soğutması nasıldır?
sistem mevcut değil sanırım![]()
MSI MPG Trident 3 10th 10SC-215US Mini Gaming Desktop Computer
Buy MSI MPG Trident 3 10th 10SC-215US Mini Gaming Desktop Computer featuring 2.9 GHz Intel Core i7-10700F Eight-Core, 16GB 2400 MHz DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060, 512GB M.2 NVMe PCIe SSD + 1TB HDD, 1 x Gigabit Ethernet Port, Wi-Fi 6 (802.11ax) | Bluetooth 5.1, 4 x USB 3.2 Gen 1 | 2 x USB 3.2...www.bhphotovideo.com
monitör gerekir ama daha iyi olur bence.
Laptoplar 2 yıl sonunda her zaman performans düşüklüğü veriyor hatalar felan başlıyor ama sen bilirsin
100 dereceyi geçiyor hatta 110 dereceye yaklaşıyor nasıl normal?Yukarıda bir arkadaş Dellin soğutması için normal yazmıştı
Aynen 105 derece "gayet iyi".Hayır değil, gayet iyi. Kasaları daha geniş, soğutmaları daha iyi.
Dellin soputması genel olarak normal100 dereceyi geçiyor hatta 110 dereceye yaklaşıyor nasıl normal?
Ayrıca burada Acer 150 TL daha ucuz.
![]()
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 (NH.Q7QEY.002) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen 105 derece "gayet iyi".
msi laptopun ekran kartı konusunda pek bir bilgim yok ama işlemcisi daha kötü diye biliyorum, GameGaraj ürünlerine de pek güvenmiyorum malzeme kalitesi olsun soğutması olsun ki attığınız laptopların çoğu bütçemi aşıyor aşmayanının ekran kartı ise max-qBen olsam bunu alır +8gb daha ram eklerim https://www.itopya.com/msi-alpha-15...dr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook/
Ya da butcene gore bu 3 unden birini alirdim
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Neden gidip rtc 2060 li laptoba o kadar para veriyim ki demi?
o zaman en iyi seçenek Acer gibi duruyor, peki rami tek kanal mıdır çift kanal mıdır? bu fpsi çok etkiler mi?100 dereceyi geçiyor hatta 110 dereceye yaklaşıyor nasıl normal?
Ayrıca burada Acer 150 TL daha ucuz.
![]()
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 (NH.Q7QEY.002) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aynen 105 derece "gayet iyi".
1. Si msi laptobun ekran kartı rtx 2060 a denk 2. Si msi laptobun islemcisi 10750h i dümdüz ediyor cok daha guclu 4800h.msi laptopun ekran kartı konusunda pek bir bilgim yok ama işlemcisi daha kötü diye biliyorum, GameGaraj ürünlerine de pek güvenmiyorum malzeme kalitesi olsun soğutması olsun ki attığınız laptopların çoğu bütçemi aşıyor aşmayanının ekran kartı ise max-q
o zaman en iyi seçenek Acer gibi duruyor, peki rami tek kanal mıdır çift kanal mıdır? bu fpsi çok etkiler mi?
2070 li laptop bütçemi aşıyor diye belirttim, gamegaraja hiçbirtürlü güvenemiyorum isterse msi ile aynı fabrikada üretilsin servisi beni korkutuyor. Peki rx5600 m de ray tracing özelliği var mı?1. Si msi laptobun ekran kartı rtx 2060 a denk 2. Si msi laptobun islemcisi 10750h i dümdüz ediyor cok daha guclu 4800h.
3. Su gamegaraj laptoplari msi ile ayni kasaya sahip ayni yerde uretilip farkli damga basiliyor sadece
4. Su rtx 3060 max-q > rtx 2060 hani
5. Si illa da max q olmasin diyorsaniz rtx 2070 li olanı da bıraktım. Siz yok ben daha az performans istiyorum illa da 2060 diyorsaniz keyfiniz bilir ben sadece onerdim diyeceklerim bunlar
aynı fikirdeyimoncelıkle acer 2900mhz acer 2666, acer 1-2 kg dell 2-4 kg, estetik olarak delli daha iyi buldum ama acerın klavye ısıklandırma seceneklerı var. bence acer al. ubuntu olmasındansa freedos olması bır dezavantaj degıl bence. windowsu bı sekılde yuklersın ya da yukletırsın
Dell derim geçerim 1660ti modeli vardı ısındığını görmedim rahatsız hiç etmiyordu fan sesi vs
dell al kasası falan baya sağlamdır.
bir arkadaş video attı ve 104 dereceleri görüyor?Dell derim geçerim 1660ti modeli vardı ısındığını görmedim rahatsız hiç etmiyordu fan sesi vs