16 Yaşındaki kız çocuğuna iğrenç tecavüz!

Reaksiyon skoru
300
Malatya'da CHP ilçe başkanı 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmiş. Tecavüzün, tacizin partisi olmaz ama bu tecavüz CHP'deki kaçıncı tecavüz sayamadım. CHP yönetimi bunda da sessizliğini koruyacak mı acaba...
Tecavüze uğrayan kızın hamile olduğu öğrenildi. Kız bebeği istemeyerek aldırmaya karar verdi.
Screenshot_20210507_023053.jpg

Son düzenleme:
direkt tecavüzü yapanın adı çıkmalı, partinin değil.
Cidden ülke iğrençleşti, allah belasını versin.

edit aşağıdaki yorum aşırı haklı tüm lafımı geri alıyorum

Son düzenleme:
Milletvekilleri halk ile parti arasındaki devlet arasındaki bağdır.
Vekil ;
Halka "Devleti"temsil eder.
Devlete "Halkı"temsil eder.
O yüzden Chp Milletvekili diye başlanması partiyi temsil etmesindendir. cezası verilmeli hemde en ağır şekilde

İdam edilsin veya deneyler tecavüzcülerin ğstüne uygulansın yapanların adı verilsin meclisten kovulsun ve hiçbir şekilde sigortaya bağlı iş verilmesin ne b*k yerse yesin bence ama bunlar bunları yapıcağı yere savunuyorlar yazık gerçekten yazık...

Direk tecavüzcü adı çıksın

Gerçekse bu insanlar ifşalanmalı partiden ihraç edilmeli

Eğer öyle bir şey gerçekten varsa bunu cezasının en ağır şekilde verilmesi ve CHpnin kendine bir çeki düzen vermesi lazım ama bu olaylar sadece CHP genelinde olan bir şey değil bence A partini ya da B partinin yaptığı yanlışları da açık bir şekilde konuşabilmemiz lazım.

Bu kötü bir olay ve kişisel bir olay...
Partiyle alakası yok ama malum partinin yandaşlarının ne yaptığını ve bana bir şey olmaz dediğini de gördük.
Muhalefet melek değildir ama Şeytandan kötü olamaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah belasını versin bu arada yaşıt benle neredeyse >:(

CHP'den zaten böyle bir olay olmasa şaşırıyoruz artık.
Her neyse kişisel bir şekilde en ağır ceza neyse o verilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri