Neler Yeni

İsrail de 16 yaşındaki çocuğa 30 kişi tecavüz etti

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Filistine onca zulmü yapan israilin bukaadar tepki vermesi normal değil. ön kapıdan alıp arka kabıdan bırakırlar adamları.

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Oha diyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Şaka olsa bile bu şaka yapilabilcek bir konu değil
Biliyorum. Üzerinde yaşadığımız dünyanın ne kadar pisliklere dolu olduğunu hepimiz biliyoruz bu kötü olaylardan uzaklaşmak ve birazda iyi ve komik şeyler görmemiz için yazdım.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İsrail de 16 yaşındaki çocuğa 30 kişi tecavüz etti. ve israil de yer yerinden oynadı. Şüphelilerden biri rızası dahilinde ilişkiye girdiğini iddia ett.

israil de israil başbakanı binyamin netanyahu olayı insanlığa karşı işlenmiş bir suç olarak niteledi.

israil i derinden sarsan olay..

İsrail’de, 16 yaşındaki bir kız çocuğuna 30 kişi tecavüz etti. Başbakan Binyamin Netanyahu, ülkenin gündemine oturan toplu tecavüz olayını ‘insanlığa karşı işlenmiş suç’ olarak niteledi ve suçluların bir an önce yargılanmasını istedi.

İsrail gazetesi Haaretz, sahil şehri Eylat’ta yaşayan öğrencinin geçen hafta bir akşam içki içmeye, sonrasında tuvalete gitmek için bir otele gittiğini ve bir odaya götürülerek onlarca erkeğin tecavüzüne uğradığını yazdı.

Habere göre arkadaşları yardım etmeye çalıştı ancak başaramadı.

Times of Israel gazetesi ise polisin, iki kişiyi tutukladığını, diğerlerinin arandığını ve suçu işleyenlerin bazılarının cep telefonlarıyla görüntü kaydı aldığını yazdı.

Habere göre şüphelilerden biri, ’30 kişinin kızla ilişkiye girdiğini, rızasının olduğunu’ iddia etti.

20’li yaşlardaki iki şüphelinin kimlikleri açıklanmadı.

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz geçen cuma günü polise gidip şikayetçi olan çocuğa destek verdiği Twitter mesajında, “Kalbim seninle, yalnız değilsin” ifadelerini kullandı.

Gantz, soruşturmanın titizlikle yürütüleceğini ve suçluların gereken cezayı alacağını vurguladı.

İğrenç gerçekten.
Zalimler için yaşasın cehennem.

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
İsrail de 16 yaşındaki çocuğa 30 kişi tecavüz etti. ve israil de yer yerinden oynadı. Şüphelilerden biri rızası dahilinde ilişkiye girdiğini iddia ett.

israil de israil başbakanı binyamin netanyahu olayı insanlığa karşı işlenmiş bir suç olarak niteledi.

israil i derinden sarsan olay..

İsrail’de, 16 yaşındaki bir kız çocuğuna 30 kişi tecavüz etti. Başbakan Binyamin Netanyahu, ülkenin gündemine oturan toplu tecavüz olayını ‘insanlığa karşı işlenmiş suç’ olarak niteledi ve suçluların bir an önce yargılanmasını istedi.

İsrail gazetesi Haaretz, sahil şehri Eylat’ta yaşayan öğrencinin geçen hafta bir akşam içki içmeye, sonrasında tuvalete gitmek için bir otele gittiğini ve bir odaya götürülerek onlarca erkeğin tecavüzüne uğradığını yazdı.

Habere göre arkadaşları yardım etmeye çalıştı ancak başaramadı.

Times of Israel gazetesi ise polisin, iki kişiyi tutukladığını, diğerlerinin arandığını ve suçu işleyenlerin bazılarının cep telefonlarıyla görüntü kaydı aldığını yazdı.

Habere göre şüphelilerden biri, ’30 kişinin kızla ilişkiye girdiğini, rızasının olduğunu’ iddia etti.

20’li yaşlardaki iki şüphelinin kimlikleri açıklanmadı.

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz geçen cuma günü polise gidip şikayetçi olan çocuğa destek verdiği Twitter mesajında, “Kalbim seninle, yalnız değilsin” ifadelerini kullandı.

Gantz, soruşturmanın titizlikle yürütüleceğini ve suçluların gereken cezayı alacağını vurguladı.

Allah sizi kahretsin, ne diyeyim ki

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki moderatör bey. Dalga geçmek amaçlı yazmadım.
Ben seni başka bir meselede de uyarmıştım. Bu tarz konular ne dalga, ne ironi konusudur. ''Komik şeyler görün vs'' diye yazdım da bilmem ne, bu konuların komik görülecek bir tarafı yok !

Şaklabanlığın yeri burası değil.

isimsizüye

80+ Gold
iyi bakın tecavüz edilen kızı ailesi baya çırpınıyordur. orda idam yaparlar turkiye değil sonuçta 30 kişi ne dir yuh diyorum kızın psikolojisi bozulmuştur baya.

Top Bottom