Sürekli Technopat hakkında konu açılması hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
fryzen o forumun iyi üyelerindendir.Niye böyle bir şey yapmış bilmiyorum ama dediğiniz gibi haklılık payı var.

Hem bu konular hemde site acayip yavaşlıyor. Dün kanser oldum. 1 konuya girmem 20sn cevabın yayınlanması 30sn.
DONANIM GTA V ARŞİVİ
Screenshot_153.png

İnsanların imlası cidden gözüme çok batıyor, rahatsız oluyorum. CapsLock'la yazan mı dersin, "değil" yerine "deil" yazan mı dersin...
Ben iki taraftan da veri alıyorum. Eğer gerekirse de Technopat'taki bilgiyi burada, buradaki bilgiyi orada kullanıyorum. Birde kışkırtma derken ? Ben daha önce hiç karşılaşmadım. Herhangi bir kavga olan konuyu bizimle paylaşabilir misiniz ?
"YA ŞİMDİK herkes şunu önerior alsammı. Onerılerinız neyy ?"

Çabuk sil sil...
Bak insan merak eder, sorabilir. Buna bir şey demiyorum.
Ama alt alta "silinecek mi" konusu açılmasını doğru bulmuyorum.
Zaten senden hemen önce açılmış o konu, gir orada konuş.
Herkes konu açma ihtiyacı hissediyor, sanki konuya girip sorsa, cevap verilmiyor.

fryzen o forumun iyi üyelerindendir.Niye böyle bir şey yapmış bilmiyorum ama dediğiniz gibi haklılık payı var.
Fryzen haklı aslında (o hesabı iki kişi kullanıyor galiba, büyüğü mü açtı küçüğü mü bilmiyorum) o sistem DA-Sistem'e göre üstün ve buradaki bazı üyeler de yanlış bilgilendirmede bulunmuş. Ama oradaki üyeler olayı alttan almak yerine direk düşmanlığa bağlamış, olay iyice kontrolden çıkıp kavgaya dönmüş. Çok önyargılı oradakilerin bazıları ne yazık ki.

Bak insan merak eder, sorabilir. Buna bir şey demiyorum.
Ama alt alta "silinecek mi" konusu açılmasını doğru bulmuyorum.
Zaten senden hemen önce açılmış o konu, gir orada konuş.
Herkes konu açma ihtiyacı hissediyor, sanki konuya girip sorsa, cevap verilmiyor.
mesela GTA V dışında internet sağlayıcıları ile alakalı da o kadar çok konu açıldı ki...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,318
Üyeler
173,802
Son üye
todorov