RGB Led Şeritte günışığı rengi var mı?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Led şerit alacağım ama gün ışığı şerit veya veya rgb led şerit arasında kaldım.

Bu üründe günışığı rengi var mıdır? Bazıları sadece beyaz ışık veriyor o bakımdan sordum ona göre şu ürünü alacağım;

Portakalı soymadan içini bilemezsin kardeş. :dddd

şaka bir yana. Sayfayı en asagılara indirirsen bütün renklerin oldugu bir resim var. Sanırım orda istedigin renkte görünüyor.

Evet sarı turuncu tonları var belki birebir aynısı değildir ama tatmin edici bir sıcaklığa sahip turuncu.

Portakalı soymadan içini bilemezsin kardeş. :dddd

şaka bir yana. Sayfayı en asagılara indirirsen bütün renklerin oldugu bir resim var. Sanırım orda istedigin renkte görünüyor.
Evet sarı turuncu tonları var belki birebir aynısı değildir ama tatmin edici bir sıcaklığa sahip turuncu.
Ağalar bu iki şerit arasında kaldım. Rgb olanlar göz yoruyor arada renk değiştirebilirim ama günışığı renginde huzur buluyorum. Müptelasıyız kısaca. Sizce hangisini alayım?

Gün ışığı yok. Beyaz var sarı var.

Gün ışığı yok. Beyaz var sarı var.

Aga sence günışığı dahil rgb led şerit bulabilir miyim yoksa düz günışığı led şerit mi alayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güneş açınca bakarsın gün ışığınada knk.
Kanka sırf argb olsun diye td500 kasa aldım. Renklerinden sıkıldım o kadar diyim sana şuan kapalı renkler.

Led şerit alacağım ama gün ışığı şerit veya veya rgb led şerit arasında kaldım.

Bu üründe günışığı rengi var mıdır? Bazıları sadece beyaz ışık veriyor o bakımdan sordum ona göre şu ürünü alacağım;

RGB şerit ledlerde bildiğim kadarıyla tam beyaz rengini bile vermiyor. Gün ışığı RGB yoktur diye düşünüyorum.

Yav bu teknoloji hala gelişmedi ya bence, adamlar rgb şerit led yapıyo ama günışığı rengini yakalayamıyorsun.
RGB LED chipinde 3 adet ışık bulunur. Kırmızı, yeşil ve mavi. Bu 3 LED belirli parlaklıklarda yanarak gördüğün renkleri oluşturur. Kırmızı, yeşil ve mavi gün ışığı oluşturamıyor.

RGB LED chipinde 3 adet ışık bulunur. Kırmızı, yeşil ve mavi. Bu 3 LED belirli parlaklıklarda yanarak gördüğün renkleri oluşturur. Kırmızı, yeşil ve mavi gün ışığı oluşturamıyor.
RGB şerit ledlerde bildiğim kadarıyla tam beyaz rengini bile vermiyor. Gün ışığı RGB yoktur diye düşünüyorum.
Anladım teşekkürler sizce 5m rgb, 5m günışığı mantıklı olur mu yoksa hepsini gün ışığı mı alayım?

Anladım teşekkürler sizce 5m rgb, 5m günışığı mantıklı olur mu yoksa hepsini gün ışığı mı alayım?
Ne için kullanacaksınız? Eğer amaç sadece ortamı aydınlatmaksa gün ışığı daha iyi olur bence. RGB alırsanız beyaz yakmak isterseniz hafif mavi ve yeşilli bir renk ortaya çıkıyor. Pek hoş olmuyor açıkçası.

Geri