Öneri 460 TL DarkFlash Aquarius alınır mı?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Bütçe
460
Arkadaşlar bu kasadan sipariş verdim. Bu fiyat yakınlarında RGB kasa önerir misiniz ona göre iptal edebilirim. MSI Mag Force haricinde(tipi hoşuma gitmiyor).

Bütçeyi arttırabilirim.

*Önceden böyle konular açılmış, farkındayım ama Dark Diamond Pro Akrilik gibi önü cam olanlar hoşuma gidiyor fakat mesh olunca aralarında ne kadar bir soğutma farkı oluyor? İptal etmeye değmez derseniz benim için olur çünkü mesh olsa bile rgbleri sayesinde hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kasadan sipariş verdim. Bu fiyat yakınlarında RGB kasa önerir misiniz ona göre iptal edebilirim. MSI Mag Force haricinde(tipi hoşuma gitmiyor).

Bütçeyi arttırabilirim.

*Önceden böyle konular açılmış, farkındayım ama Dark Diamond Pro Akrilik gibi önü cam olanlar hoşuma gidiyor fakat mesh olunca aralarında ne kadar bir soğutma farkı oluyor? İptal etmeye değmez derseniz benim için olur çünkü mesh olsa bile rgbleri sayesinde hoşuma gitti.
Önü cam olunca hava ak8şı kötü oluyor mesh delikli delikli oluyor hava akışı güzrl oluyorn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi arttırabilirim.

468e msi 100m var amazonda bir bak

Önü cam olunca hava ak8şı kötü oluyor mesh delikli delikli oluyor hava akışı güzrl oluyorn

468e msi 100m var amazonda bir bak
MSI'ın tipi hoşuma gitmiyor ve rgb değil.

MSI'ın tipi hoşuma gitmiyor ve rgb değil.
100m olan RGB bak
YouTube dan tasarımına detaylı bakabilirsin bence kaçırma bunu

Msi rgb li olanı alın.. Kasa sadece görünüm değildir. Kalite farkı vardır.

Msi rgb li olanı alın.. Kasa sadece görünüm değildir. Kalite farkı vardır.
Birkaç arkadaş darkflash önermişti ve bende görünüşü hoşuma gitti diye almıştım fakat şimdi iptal edip msi almayı düşünüyorum.

100M ile 100R arasındaki fark nedir?

Geri