Pc sandalyesi önerisi

abdmtlcn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Bütçe
450
Pc başında uzun fakit geçiriyorum bütçem başta 350tl idi fakat almışken güzel bir şey almak istedim ve 400tl civarına çıkardım
bunu alıcaktım
ama iyi mi? tam emin olamadım ve bunu buldum

bulduklarım iyi mi? ayrıca ne önerirsiniz

bütçe:400-450TL-DÜZENLEME: bütçeyi 500TL ye çıkardım
Boy:1.70

Son düzenleme:
Pc başında uzun fakit geçiriyorum bütçem başta 350tl idi fakat almışken güzel bir şey almak istedim ve 400tl civarına çıkardım
bunu alıcaktım
ama iyi mi? tam emin olamadım ve bunu buldum

bulduklarım iyi mi? ayrıca ne önerirsiniz

bütçe:400-450TL
Boy:1.70
1 ay daha bekleyip 100 150 koyabilirsen iyisi bu var arkadaşım kullanıyor bende oturdum 1 saat kadar rahat

param var fakat fazla para harcamakta istemiyorum pc mi geliştirmek istiyorum türksit olan iyi değilmi sence 2. linkteki 450tl lik
ya ni bel yastığı vs olmasın diyip tercih edilebilir

Arkadaşım kullanıyor hiç memnun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Selman Karaa
ben 1 saat kadar oturdum rahat geldi bana arkadaşımda pek bişey demedi kötü şimdiye kadar ama bilemiyorum sonuç olarak ben en fazla 1 saat oturdum

ben 1 saat kadar oturdum rahat geldi bana arkadaşımda pek bişey demedi kötü şimdiye kadar ama bilemiyorum sonuç olarak ben en fazla 1 saat oturdum
hocam sizin önerdiğiniz ürünün yorumlarında çok küçük diyorlar ben 1.70 im 1.60 üstü almasın diyorlar

Sana tavsiyem bu bütçe aralığında Gaming koltuk diye marka veya renklere boşa para verme. Yaşadığı yerde bulunan güzel bir spotcu veya ofis malzemesi satan bir yere git. Pazarlığını yap deneyerek güzel rahat bir koltuk al. İnternetten alıdğın Gaming adı altında geçenlerden daha iyi bir performans alacağına eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri