!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen ne cahil adammışsın be seni eğitmemişler üzülüyorum eğitmemişler.

Ne istiyorsun turistlerden? Anlatayım sana turistler önce taksiye biner taksi olduğundan daha fazla dolar alır gider bir restoranta yine kazıklanır emin ol esnaflar turistleri senden daha çok seviyor.Bizden daha çok bahşiş bırakıyor bak düşünme yeteneğine sahip olmayan arkadaşom biraz gözünü aç tek bir açıcadan bakarsan baktığın açıya köleleşirsin.

10 satır mesaj yazmışım sen sadece 1 cümleye cevap veriyorsun geri kafalı yazdıklarımı tam oku.
Sıkıntı şurada doğu ve güney doğudaki esnaf ne yapacak taş mı yiyecek ?

"Saldırmak değil uyarmak" bir cümle değil cümlenin yüklemi yok yüklemi bir cümle üç nokta (...) ile bitirilir neden yazım yanlışı yapıyorsunuz?

Sıkıntı şurada uymak zorunda değiller ben gayet yazdıklarını anlamadım.
Yukarıdaki mesajda yüklem ve anlam orantısız derecede karmaşık. Forumda çok fazla kaldığınız için dezenformasyona uğramışsınız.

Kardeşim sadece doğu anadolu değil mevzu Ben Adana da yaşıyorum burda da çoğu yer kapalı. Ama bu turist gelecek diye değil niye anlamıyorsunuz ya :D Şimdi Adana da dükkan kapandı diye Kapalıçarşıyıda mı kapatsınlar. Yani onlar kapattı o kazanmıyor bu da kazanmasın mı desinler. :D E tamam o insanlar kazanamıyor keşke kazansa allah yardımcıları olsun. Ama onlar kazanamıyor bari ordaki esnaf kazansın. Bir nebze olsun orası yasasın. Olaya böyle bakmak daha mantıklı değil mi? Sen diyorsun ki madem orası kapalı turistte gelmesin orası da kapansın. Herkes kapalı olsun. Devlette bunu politika olarak kısıtlama varken satışın olabileceği tursistik alsıveris yerlerini açtı ki. Döviz girsin. Bu bence çok büyütülüyor.
Turist çeken şehirlerde çok vaka var diye sadece turislere açsalar turist olmayan yerlerdede halka kontrollü bir şekilde sokağa cıkmasına izin verlebilirlerdi.

Sen ne cahil adammışsın be seni eğitmemişler üzülüyorum eğitmemişler.

Ne istiyorsun turistlerden? Anlatayım sana turistler önce taksiye biner taksi olduğundan daha fazla dolar alır gider bir restoranta yine kazıklanır emin ol esnaflar turistleri senden daha çok seviyor.Bizden daha çok bahşiş bırakıyor bak düşünme yeteneğine sahip olmayan arkadaşom biraz gözünü aç tek bir açıcadan bakarsan baktığın açıya köleleşirsin.

10 satır mesaj yazmışım sen sadece 1 cümleye cevap veriyorsun geri kafalı yazdıklarımı tam oku.
Eveet az biraz damariniza bastık gercek yüzünüz ortaya çıktı haklı olduğumu sende biliyorsun bir cümle içerisinde 5 6 tane hakaret ve asla benim görüşümle ilgili bir yorum yok bro kusura bakma ama tartışmaya değecek birisi değilsin haklısın diyorum ve geçiyorum lütfen bana yazma midemi bulandiriyorsun zayıf şey

Bak yine hep yaptığın şeyi yapiyorsun savunmanın kelime anlamını tabikide biliyorsun ama yaptığın şey savunmak felan değil yani bir gorus belirtirsin onu savunurdun başkalarının yazım yanlislarini eleştirmek savunmak değil baya alakası oldu cidden
Az önce bilmediğimi söylediniz. Yani kendinizi yalancı ilan ettiniz. Yanlışları eleştirmek ne zamandan beri yanlış oldu?

Turist çeken şehirlerde çok vaka var diye sadece turislere açsalar turist olmayan yerlerdede halka kontrollü bir şekilde sokağa cıkmasına izin verlebilirlerdi ?
Yav kardeşim 5 yıldır kısıtlama varmış gibi konusuyorsun. Ramazanın 2. haftası zaten kapanmaya geçildi oda iyiki gecildi bak vakalar yarıya düştüş 20 binlere düştü. Altı üstü 10 gündür kapanma oldu. Maalesef yasaktan anlayan ve bilinçli bir toplum değiliz. Herşeyin bir yolunu buluyorlar. Özel hastaneden 100 TL ye randevu alıp sokağa çıkıyor insanlar. Diyorsun ki kontrollü izin verilseydi. Zaten 10 güne kadar aksam 9 a kadar öyleydi. :D Çok hard yaklasıyorsun. 3-4 gün kaldı ramazan biriyor. Bayram 3 gün sonra zaten acılıyor geri heryer. Hatta İngiliz tarzı bir sisteme geçilecği söyleniyor.

Yav kardeşim 5 yıldır kısıtlama varmış gibi konusuyorsun. Ramazanın 2. haftası zaten kapanmaya geçildi oda iyiki gecildi bak vakalar yarıya düştüş 20 binlere düştü. Altı üstü 10 gündür kapanma oldu. Maalesef yasaktan anlayan ve bilinçli bir toplum değiliz. Herşeyin bir yolunu buluyorlar. Özel hastaneden 100 TL ye randevu alıp sokağa çıkıyor insanlar. Diyorsun ki kontrollü izin verilseydi. Zaten 10 güne kadar aksam 9 a kadar öyleydi. :D Çok hard yaklasıyorsun. 3-4 gün kaldı ramazan biriyor. Bayram 3 gün sonra zaten acılıyor geri heryer. Hatta İngiliz tarzı bir sisteme geçilecği söyleniyor.
17 gün anadoluda esnaf için büyük bir kayıp.

Kardeşim sadece doğu anadolu değil mevzu Ben Adana da yaşıyorum burda da çoğu yer kapalı. Ama bu turist gelecek diye değil niye anlamıyorsunuz ya :D Şimdi Adana da dükkan kapandı diye Kapalıçarşıyıda mı kapatsınlar. Yani onlar kapattı o kazanmıyor bu da kazanmasın mı desinler. :D E tamam o insanlar kazanamıyor keşke kazansa allah yardımcıları olsun. Ama onlar kazanamıyor bari ordaki esnaf kazansın. Bir nebze olsun orası yasasın. Olaya böyle bakmak daha mantıklı değil mi? Sen diyorsun ki madem orası kapalı turistte gelmesin orası da kapansın. Herkes kapalı olsun. Devlette bunu politika olarak kısıtlama varken satışın olabileceği tursistik alsıveris yerlerini açtı ki. Döviz girsin. Bu bence çok büyütülüyor.
Bak kardeşim devlet yönetmek öyle basit bir şey değildir sen diyorsun ki işte sadece kapalı çarşıyı yada doguyumu kapatsinlar felan diyerek bunun yanlış olduğunu belirtmişşin halklısın ancak bu hakliligin senin görüşünü çürütür anlamadığın şey esnaf dükkan kapatıp 1000 lira parasını alıp evinde mutlu mutlu yaşamıyor olsun kapalı çarşı rahat etsin demiyor öyle bir dünya yok insanlar batıyor aileler çöküyor insanlar intihar ediyor bu durumun ciddiyetini kapalı çarşı yada azınlık bir esnaf rahat etsin diye anlatmak mantıklı değil bak gerçekten bu görüş saçma biraz oturup dusunsen ne diyorum ben ya diyeceksin neyse dediğim gibi devlet bu dengeyi koruyamadı olan İstanbul'un zengin kesimine değil anadolunun gariban hakkına oldu

17 gün anadoluda esnaf için büyük bir kayıp.
Yav kardeşim :D hala tartışmayı haklı çıkmak için konuşuyorsun. Geçen sene 1 ay tam kapanma oldu. Marketler bile kapandı. Evin önüne fırın arabası ile ekmek getiriyorlardı. Sloganik ve politik konusmaya gerek yok. Birazdan işlicer kardeş patrol kalleş diye sloganlar atacaksın nerdeyse (!) :D 10 günde 40-50 bin vakadan 20 bin vakaya düşüldü. Ne güzel oldu işte. Ne olsun istiyorsun anlamadım ki. Sanki ben yasaklardan çok memnunum veya devlet yasak koymaya bayılıyor. Devlet yasak geldikçe halkın kzıdığını oy kaybettiğini bilerek ypaıyor. Yoksa ister mi adam bile bile halkı kendine kızdırmayı. Anadolu esnafı için büyük kayıp diyerek hala haklı çıkmaya calsıyorsun. BAK bir tartışmaya girince haklı çıkmak için değil. Sonuca varmak için tartış lütfen. Turistllerden nereye getirdin gene konuyu :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri