UsmanAga53
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Da sistem cıkıyor fakat elimizde kredi kartı yok yaklaşık 8-9k arası bi param var bu fiyat aralığında cıkarsa sistem nasıl alabilirim bilen varmı ?
İstanbul da mı yaşıyorsunDa sistem cıkıyor fakat elimizde kredi kartı yok yaklaşık 8-9k arası bi param var bu fiyat aralığında cıkarsa sistem nasıl alabilirim bilen varmı ?
Papara veya İninal gibi bir kart alıp ona yatırabilirsin.Da sistem cıkıyor fakat elimizde kredi kartı yok yaklaşık 8-9k arası bi param var bu fiyat aralığında cıkarsa sistem nasıl alabilirim bilen varmı ?
Banka kartı çıkar at içine.Da sistem cıkıyor fakat elimizde kredi kartı yok yaklaşık 8-9k arası bi param var bu fiyat aralığında cıkarsa sistem nasıl alabilirim bilen varmı ?
Papara veya İninal gibi bir kart alıp ona yatırabilirsin.
Bir şey soracağım. Papara'da bildiğim kadarıyla 500TL üstü kesiyor. Kaç TL kesiyor veya o kesme olayı yatırdığımız paranın miktarına mı bağlı?Papara veya İninal gibi bir kart alıp ona yatırabilirsin.
İninal kartta 1.250 tl limit var daha fazlası olmuyor. Ama 18 yaşından büyük olduğunu kanıtlayan limiti 50.000 tl yapıyorlarPapara veya İninal gibi bir kart alıp ona yatırabilirsin.
Bir şey soracağım. Papara'da bildiğim kadarıyla 500TL üstü kesiyor. Kaç TL kesiyor veya o kesme olayı yatırdığımız paranın miktarına mı bağlı?
Ailende banka kartı olan birisi vardır illaki. İnternet alışverişine açtırdığın zaman alabilirsin.Kanka ininalde sinir 1250 daha 15 yasnda olduğum icin yatıramıyorum paparada sınır yok ise alabilirim
Samsundaİstanbul da mı yaşıyorsun
Kanka şuanda papara kart talebinde bulundum ortalama ne kadar süre icinde gelirPapara'ya yatırıp pusuya yat stoklar hemen erir bak ben diyim.
Kanka var tabi ama çoğu ya vermek istemiyor yada kartları dolu oluyorAilende banka kartı olan birisi vardır illaki. İnternet alışverişine açtırdığın zaman alabilirsin.
1 haftadır bekliyorum ben. Hatta 1 haftayı geçti bile. Arkadaşıma 2.5 hafta da gelmiş. Ancak şans meselesi gibi. Bazılarına kısa sürede, bazılarına uzun süre sonra geliyor.Samsunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka şuanda papara kart talebinde bulundum ortalama ne kadar süre icinde gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka var tabi ama çoğu ya vermek istemiyor yada kartları dolu oluyor