Sınavlara Katılacak mısınız? (Dilekçe örneği)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,710
Arkadaşlar dün bizim için büyük bir gelişme oldu ve sınavların olması kararı bence yerinde güzel bir karar ile düzenlendi.

Şahsen ben düşünmüyorum. Çünkü birinci dönem notum yüksek ve stresinde boğulmak istemiyorum.
Sizde katılmazsınız diye ayın 21'ine kadar vermemiz gereken dilekçenin örneğini atayım dedim belki yardımcı olabilirim.
hgghghhghg.png

Katılmayacağım. 1.Dönem ortalamam 75 hiç girip riske atmaya değmez 1-2 puan için ben böyle iyiyim

Arkadaşlar dün bizim için büyük bir gelişme oldu ve sınavların olması kararı bence yerinde güzel bir karar ile düzenlendi.

Şahsen ben düşünmüyorum. Çünkü birinci dönem notum yüksek ve stresinde boğulmak istemiyorum.
Sizde katılmazsınız diye ayın 21'ine kadar vermemiz gereken dilekçenin örneğini atayım dedim belki yardımcı olabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Şu an dilekçe yollanıyor mu?

Ayın 17'si ile ayın 21'i arasında götürülebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.
Dilekçe internet üzerinden yollanmayacak mı?

Alıntıyı görüntüle
Birinci Dönem Ortalamam 85.5470 Valla Aldim Taktiri Hic Dusuremem Gramda Ugrasamam Pazartesi yasak bitince kirtasiyeden cikti alacam dolduracam verecem sinav derdi olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dilekçe internet üzerinden yollanmayacak mı?
Biz okula Goturecegiz sizi bilemem

Sınavlara girmezsek 2.dönem ortalaması 1.dönem ile tıpatıp aynı mı olacak ?

İlk dönem ortalamam 90 riske atmaya gerek yok. Ben katılmayacağım.

Geri