Windows 10 mavi ekran hatası

Reaksiyon skoru
41
Windows 10 pro kullaniyorum. 2 gün önce valorant oynarken oyunum kapandi sonrasinda ise bilgisayarim mavi ekram verip kapandi. Tekrar actim bilgisayari oyuna girmeye calistim ama bu oyun sizin isletim sisteminizde cikmadi hatasi aldim ve bu yaziyi okuduktan 10 sn sonra yine tak mavi ekran. (Kmode_exception_not_handled) bu hatayi aliyordum. Neyse format atayim dedim dün format attim. Sonrasinda yine valoranti indirmeye basladim indirdim ve bilgisayari yeniden baslatmami istedi yeniden baslattim, valorant ikonuna bastiktan 10 sn sonra yine mavi ekran ayni hata. Yardimci olursaniz cok sevinirim

Ramlerde Sorun Olabilir mi
Sanmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birazdan paylasirim

Sorun senden kaynaklı değil, valorant'dan kaynaklı. Bu riot yeni güncellemeyle oyunu bozdu resmen bende mavi ekran alıyorum. Valo kısayoluna tıkladığım gibi mavi ekran veriyor, vanguard'dan kaynaklı. Technopata falan bak bi valorant mavi ekran hatası dolu konular

Sorun senden kaynaklı değil, valorant'dan kaynaklı. Bu riot yeni güncellemeyle oyunu bozdu resmen bende mavi ekran alıyorum. Valo kısayoluna tıkladığım gibi mavi ekran veriyor, vanguard'dan kaynaklı. Technopata falan bak bi valorant mavi ekran hatası dolu konular
bende sorun yok ama bende sabah böyle konuları gördüm bende de başka hatalar veriyor ses gidiyor ekran donuyor vb. başka oyunun varsa onu onya şimdilik 1 haftaya anca düzeltirler bir sorun varsa lolde de aynı sorun varmış riotla alakalı

bende sorun yok ama bende sabah böyle konuları gördüm bende de başka hatalar veriyor ses gidiyor ekran donuyor vb. başka oyunun varsa onu onya şimdilik 1 haftaya anca düzeltirler bir sorun varsa
Herkeste farklı hata var, bazısında görüntü gidiyor mouse kitleniyor. Çoğunlukta mavi ekran.

ben yine minidump dosyalarını paylaşayım https://www.transfernow.net/dl/minidump

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,500
Üyeler
187,521
Son üye
Batwo91
Geri