Öneri 8gb ram yetermi ?

Drop yer fps ise biraz duruma bağlı,Sistem Daha fazla RAM Kullanmak İstiyor Daha Fazla RAM Kullanamayınca Fps'i birden düşürmek durumunda kalıyor.
kardeşim Windows 1GB falan Ram kullanıyor oyunlar açıkken. Oyunlara 7GB Ram kalıyor ve o yüzden Düşük FPS Alır. Drop yemez. İstediğin videoya falan bak. YANLIŞ BİLGİLENDİRME İNSANLARI KARDEŞİM.

drop olmaz desekte..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim Windows 1GB falan RAM kullanıyor oyunlar açıkken. Oyunlara 7GB RAM kalıyor ve o yüzden Düşük FPS Alır. Drop yemez. İstediğin videoya falan bak. YANLIŞ BİLGİLENDİRME İNSANLARI KARDEŞİM.
diyorumda anlamıyor arkadaş drop yemez diyorum sıkıntı olmaz diyorum ama nafile

kardeşim Windows 1GB falan RAM kullanıyor oyunlar açıkken. Oyunlara 7GB RAM kalıyor ve o yüzden Düşük FPS Alır. Drop yemez. İstediğin videoya falan bak. YANLIŞ BİLGİLENDİRME İNSANLARI KARDEŞİM.
Videolara Bakma Videolar Aldatıcıdır,Kendi Gözümle Gördüm Yüksek fps veren bilgisayar düşük ram nedeniyle drop yiyordu.Videolarla Gerçekler Arasında Çok Fark var.Yine de siz bildiğinizi Okuyun,Yazın.

Videolara Bakma Videolar Aldatıcıdır,Kendi Gözümle Gördüm Yüksek fps veren bilgisayar düşük RAM nedeniyle drop yiyordu.Videolarla Gerçekler Arasında Çok Fark var.Yine de siz bildiğinizi Okuyun,Yazın.
Ah ah. DA Videosu bile yalan o zaman.

Suan alicagim sistem için harddisk almam lazim çünkü 240 gb SSD var sistemde sadece sizce 1tb HDD den vazgeçip rammi almaliyim RAM almazsam 4-5 ay sonra bir 8 daha alicam
İkisini de kısa bir sürede alabileceğin ürünler o yüzden şuanda ihtiyacın neyse onu al eğer depolamaya ihtiyacın varsa HDD eğer performans istiyorsan Ram.

Bilemem Ekran Kartları,İşlemciler ve özellikle de ramlar her zaman aynı performansı vermezler.Düşük RAM fps'i düşürür buna itiraz etmiyorum ancak drop'a da neden olabilir,hatta olur.
Drop yemezsin. ARTIK YANLIŞ BİLGİ VERME KARDEŞİM!

Geri