Öneri 8gb ram yetermi ?

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Suan alicagim sistem için harddisk almam lazim çünkü 240 gb ssd var sistemde sadece sizce 1tb hdd den vazgeçip rammi almaliyim ram almazsam 4-5 ay sonra bir 8 daha alicam

Suan alicagim sistem için harddisk almam lazim çünkü 240 gb SSD var sistemde sadece sizce 1tb HDD den vazgeçip rammi almaliyim RAM almazsam 4-5 ay sonra bir 8 daha alicam
eğer çok fazla dosya indiriceksen depolicaksan hdd şimdi al fakat 1 2 oyun kurup windows yükliceksen hdd almana gerek yok ram al.

Oynadığınız oyunlara veya kullandığınız uygulamalara göre RAM alıp almamak daha mantıklı. 8 GB size yetiyor mu mesela? Yetiyorsa sonra da alabilirsiniz.

eğer çok fazla dosya indiriceksen depolicaksan HDD şimdi al fakat 1 2 oyun kurup windows yükliceksen HDD almana gerek yok RAM al.
Oynadığınız oyunlara veya kullandığınız uygulamalara göre RAM alıp almamak daha mantıklı. 8 GB size yetiyor mu mesela? Yetiyorsa sonra da alabilirsiniz.
Çok fazla oyun yukliycegimi düşünüyorum hikayelinoyunlara başlıcam bi sürü ve çoğuna 8gb ram yetiyor

ya ben mesela bitirdğim oyunları sileceğim için depolama konusunda 480gb ssd aldım rami 16 yaptım fazla oyun yükliyceksen 1tb HDD alabilirsin şuanlık 8gb ram yeterli olur ilerde yükseltirsin.

Suan alicagim sistem için harddisk almam lazim çünkü 240 gb SSD var sistemde sadece sizce 1tb HDD den vazgeçip rammi almaliyim RAM almazsam 4-5 ay sonra bir 8 daha alicam
Drop Yersin,8 Gb Ram idare eder ancak 16 ya yükseltilmesi şart.

8gb RAM günümüz oyunları için gayet yeterli
Günümüz oyunları 13 gb a kadar ram harcayabiliyor.Arkadaşım rx 570 li 8 gb ramlı bir sistem aldı çoğu güncel oyunda drop yedi fps düşüşü yaşadı.16 ya yükseltince rahatladı artık fps düşüşü yaşamıyor.İyi bir oyun deneyimi için 16 gb ddr4 ram şart.

Günümüz oyunları 13 gb a kadar RAM harcayabiliyor.Arkadaşım rx 570 li 8 gb ramlı bir sistem aldı çoğu güncel oyunda drop yedi fps düşüşü yaşadı.16 ya yükseltince rahatladı artık fps düşüşü yaşamıyor.İyi bir oyun deneyimi için 16 gb ddr4 RAM şart.
drop felan yok.

Geri