Gamer Mouse Tavsiye Edebilir Misiniz?

sensör konusunda haklı olabilirsin ama arkadaşa bütçe konusunda olabildiğince düşük bir şey önermeye çalıştım. fiyatı biraz daha kısarsa dandik şeyler çıkıyor zaten. bütçe belirtmemiş arkadaş
Aynı fiyata hatta daha ucuza katar pro yada aorus m2 alabilir.Hatta 120 tl civarına kadar düşerse ise Sharkoon Light 2 200 alabilir.

Arkadaşlar merhaba şu an hali hazırda Rampage Smx-r18 mousunu kullaniyorum; ancak bir sene olmasına rağmen takılmalar falan yaşıyorum. Benim için sorun değil de kız arkadaşım valorant oynuyor çok büyük kalıyor. Daha ufak güzel bir mouse öneriniz var mı? Teşekkürler.
Alabileceğin en iyi ufak mouse.

Herkesten özür diliyorum bütçe belirtmedigim için geçen sene bu mouse a 150 lira vermiştim ancak çok uçuk olmadığı sürece bütçe pek yok aklımda sorun değil.

Hocam, bu Sharkoon light 2 100 satıcı yanlış yazmış ürünü.
Araştırma yaparsanız anlarsınız, bu ürünün Light 2 200 olmadığını.
tamam hoca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkesten özür diliyorum bütçe belirtmedigim için geçen sene bu mouse a 150 lira vermiştim ancak çok uçuk olmadığı sürece bütçe pek yok aklımda sorun değil.
Küçük el ise Katar pro alabilirsiniz.Eğer daha üst bir sensör istiyorsanız katar pro xt öneririm.

Çok ucuktan kastım 500 lira veya üstü. Çünkü klavyeyi de değiştireceğim geçen sene Philips gökkuşağı mekanik klavye aldım aşırı pişmanım.

Çok ucuktan kastım 500 lira veya üstü. Çünkü klavyeyi de değiştireceğim geçen sene Philips gökkuşağı mekanik klavye aldım aşırı pişmanım.
Ozaman yakında çıkacak olan Fury Z yi öneririm onun dışında şimdi alacaksanız Razer Viper, HyperX Pulsefire Haste ve Glorious Model O yada Model D öneririm.

Ozaman yakında çıkacak olan Fury Z yi öneririm onun dışında şimdi alacaksanız Razer Viper, HyperX Pulsefire Haste ve Glorious Model O yada Model D öneririm.
Fury Z bir çıksaydı harika olacak.
İncelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum 🙃

Tamamdır çok teşekkür ederim ben söylediklerine detaylı bakayım. Cevap veremedigim arkadaşlardan da çok özür diliyorum telefondan takip etmek zor oluyor forumu kusuruma bakmayın :)

Kusura bakmayın biraz büyük mouse önermişim.Küçük istiyosanız Razer Viper mini,Razer deathadder v2 mini yada model d minus yada model o minus alabilirsiniz.

Geri