Gamer Mouse Tavsiye Edebilir Misiniz?

232212311

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba şu an hali hazırda Rampage Smx-r18 mousunu kullaniyorum; ancak bir sene olmasına rağmen takılmalar falan yaşıyorum. Benim için sorun değil de kız arkadaşım valorant oynuyor çok büyük kalıyor. Daha ufak güzel bir mouse öneriniz var mı? Teşekkürler.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Muti
bütçe? bütçeni ben nasıl tahmin edeyim

Arkadaşlar merhaba şu an hali hazırda Rampage Smx-r18 mousunu kullaniyorum; ancak bir sene olmasına rağmen takılmalar falan yaşıyorum. Benim için sorun değil de kız arkadaşım valorant oynuyor çok büyük kalıyor. Daha ufak güzel bir mouse öneriniz var mı? Teşekkürler.
Bütçe söylerseniz önerebiliriz.

Bütçe belirtirsen yardımcı olabilirim

Ufak istiyorsan g102 ya da diğer adıyla g203 (bildiğim kadarıyla ikisi de aynı) alabilirsin. Hem kaliteli hem küçük.

Ufak istiyorsan g102 ya da diğer adıyla g203 (bildiğim kadarıyla ikisi de aynı) alabilirsin. Hem kaliteli hem küçük.
Alınmaz! Sensörü mercury değil içinde no name bir sensör var ve çoğu kişi sensör takılıyor diye şikayet ediyor.

Alınmaz Skatezleri çok kötü (cidden.), malzeme kalitesi zayıf (fiyatına göre değil, direk zayıf), sensörü o fiyatta çok daha iyileri var, kablosu o fiyatta çok daha iyileri var.Aerox 3 fiyatına bakıp aldanmayın klasik şişik fiyatlı ss ürünü trdeki.

Alınmaz! Sensörü mercury değil içinde no name bir sensör var ve çoğu kişi sensör takılıyor diye şikayet ediyor.
sensör konusunda haklı olabilirsin ama arkadaşa bütçe konusunda olabildiğince düşük bir şey önermeye çalıştım. fiyatı biraz daha kısarsa dandik şeyler çıkıyor zaten. bütçe belirtmemiş arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,830
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri